Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΤΡΙΠΟΛΗ: Το πιο θερμό χειροκρότημα για τον Κραουνάκη! (PHOTOS/VIDEO)

O Σταμάτης Κραουνάκης έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα στην χθεσινοβραδινή του παράσταση.



Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης ήρθε στην Τρίπολη!


"Όλοι Ένα" Φίλα με, η βραδιά που έγραψε στις καρδιές μας!
 

O Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε στην Τρίπολη χθες, Δευτέρα (18 Ιουλίου), όπου και πραγματοποίησε συναυλία στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου.


Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, του μαέστρου Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών μας Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά και το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη που μάγεψαν το κοινό, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, όλοι οι τεχνικοί και συνεργάτες, όλοι μαζί  κατάφεραν αυτή η παράσταση να είναι μία μικρή νίκη Αγάπης.

Aκολουθεί βίντεο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.