Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι στο Κακούρι

Ο Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αρτεμισίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ στην πλατεία του χωριού.

 

Φέτος φροντίσαμε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη της διασκέδασης, να εμπλουτίσουμε την μουσική, τον ήχο, κρατώντας σταθερά την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα. Στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης ΚώσταςΑριστόπουλος θα μας μαγέψει και θα μας ξεσηκώσει με τα σόλο του και όχι μόνο. Στο δε τραγούδι ο μοναδικός ΓιώργοςΜπέκιοςθα δονήσει την ψυχή μας και θα μας ταξιδεύσει με την μαγική του φωνή και χροιά όπως και η Λούλα Παππά με τη Δήμητρα Μπέκιου θα μας μεταδώσουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό με τα όμορφα τραγούδια τους και τις μελωδίες τους.

 

Θα είναι μαζί μας όμως και ο μεγάλος καλλιτέχνης Βασίλης Τερλέγκας με την ορχήστρα του για να μας δώσει νότες και ήχους μέθεξης, νότες και ήχους συναισθηματικής διέγερσης, νότες και ήχους που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.

 

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ στο ΚΑΚΟΥΡΙ και τα μέλη του Συλλόγου μας με χαρά θα σας υποδεχθούν, με χαρά θα σας εξυπηρετήσουν και θα σας σερβίρουν στο τραπέζι που θα διαλέξετε. Ελάτε στον μαγευτικό χώρο της πλατείας για ένα πραγματικό καλοκαιρινό ξεφάντωμα.

 

Και προσέξτε για αυτήν την ορχήστρα η φιάλη ουïσκι 80 €, ναι 80 € και η μπύρα 2.5 €.

 

Δεν υπάρχει είσοδος, δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση. Το μόνο που υπάρχει είναι ο τιμοκατάλογος στο τραπέζι σας και εσείς καθορίζεται τι ποσό θα διαθέσετε. Βεβαίως θα χορέψετε με την ψυχή σας ελεύθερα γιατί ο χορός είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.