Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πύργος: 1ο Πανηλειακό Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο

Το 1ο Πανηλειακό Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο, θα πραγματοποιηθεί στην Σπιάτζα.

 

 Tην Τετάρτη 3 και την Κυριακή 7 Αυγούστου. Πρόκειται για το πρώτο τέτοιου είδους Φεστιβάλ που διοργανώνεται στην περιοχή μας  και η συμμετοχή του κοινού θα είναι ελεύθερη.

 

Χώρος πραγματοποίησης του φεστιβάλ είναι η παραλία, μπροστά από το γνωστό κατάστημα «Νταραβέρι», με εμπνευστή –και μοναδικό συμμετέχοντα- τον Σαράντη Χιλέλλη (φωτο), γνωστό και ως «καλλιτέχνη της άμμου» (σ.σ. οι δημιουργίες του από άμμο έχουν γίνει γνωστές σε όλη την Ελλάδα μέσω facebook).

 

Ο Σαράντης Χιλέλλης θα φιλοτεχνήσει γλυπτά από άμμο, στο πιο κεντρικό σημείο της Σπιάτζας προσκαλώντας τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν το φεστιβάλ και να παρακολουθήσουν από κοντά την πορεία της δημιουργικής δουλειάς που είναι βέβαιος, όπως τόνισε στην ΠΑΤΡΙΣ, ότι θα τους εντυπωσιάσει…

 

Πηγή: patrisnews.com

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.