Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δάρα: Γενέθλια εκδήλωση

To Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας του

 

 

Δύο χρόνια,1200 και πλέον επισκέπτες, πλείστες αναφορές και θετικά σχόλια για την ξεχωριστή έκθεση, τις υποδομές και τις δράσεις του και πολλά άλλα ακόμη συγκροτούν το πορτρέτο του Μουσείου Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας, που στις 14 Αυγούστου 2016 γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του.

 

Η γενέθλια εκδήλωση για τα 2 χρόνια λειτουργίας του Μ.Λ.Π.Δ.Α  θα πραγματοποιηθεί στον ισόγειο χώρο του, την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 20:00μ.μ.

 

Θα παρουσιαστούν οι σημαντικότερες στιγμές και δράσεις από την ίδρυση του, μέσα στα δύο τελευταία χρόνια και θα ακολουθήσει μικρή γιορτή με παραδοσιακά γλυκίσματα & κεράσματα.

 

Τα γενέθλια του Μουσείου θα εορταστούν με προβεβλημένη ενότητα την αφιερωματική αίθουσα του τοπικού μας καλλιτέχνη  Ιωάννη Μπακόπουλου, ο οποίος κληροδότησε στους Δαραίους την ξυλόγλυπτη συλλογή του και σήμερα αποτελεί την  Μόνιμη Έκθεση του Μουσείου.

 

Το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό για επίσκεψη και ξενάγηση έως αργά το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.