Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Άστρος: Mαγική συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη (VIDEO)

Με μια μαγική συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη ολοκληρώθηκαν χθες οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Ο κόσμος άρχισε από νωρίς να συγκεντρώνεται στην πλατεία Καρυτσιώτη, στο Αστρος, αφού η παρουσία της μεγάλης Μαρίας Φαραντούρη αποτελούσε εγγύηση για μια όμορφη μουσική βραδιά. Τραγούδια του του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Διονύση Σαββόπουλου και άλλα παλιότερα και νεότερα, ζωντάνεψαν αναμνήσεις και ξύπνησαν όπως πάντα έντονα συναισθήματα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς (δες παρακάτω βίντεο), ο οποίος έκανε μια σύντομη αποτίμηση του πολιτιστικού καλοκαιριού, μίλησε για τους στόχους και τις επιλογές των εκδηλώσεων και στο τέλος άφησε σαφείς αιχμές προς το Κράτος και την Περιφέρεια για τη μη λειτουργία του Μουσείου και του χώρου της Επαυλης.

Παρόντες επίσης ο π/σ κ. Γ. Μπακούρης, οι αντιδήμαρχοι κκ. Αρφάνης και Γκαύρος, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Κατσής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ κ. Βλάχος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΒΚ κυρία Κούβαλη, ο πρόεδρος της δ/κ Αστρους κ. Βασ. Δικαίος, μέλη του ΔΣ και άλλοι.

Πηγή: astrosnews.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.