Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Οι Θεσσαλονικείς... Πελοποννήσιοι τιμούν την Άλωση της Τριπολιτσάς

Την Κυριακή ξεκινά επίσημα τη νέα περίοδο λειτουργίας του ο Σύλλογος Πελοποννησίων της Θεσσαλονίκης “Ο Κολοκοτρώνης”, με την επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς (23 Σεπτεμβρίου 1821).



Κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο πρόεδρος Εφετών Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης και διευθυντής κατάρτισης στην Ενική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών Ηλίας Κοντοζαμάνης. Η διάλεξη θα έχει θέμα “Ο Μεγάλος Όρθρος – Το Ξύπνημα του Γένους”.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο των Πελοποννησίων (Πλατεία Αριστοτέλους 5) και θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ.

Με την ευκαιρία της πρώτης αυτής εκδήλωσης για τη νέα περίοδο 2016-17 ο πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο Κολοκοτρώνης» Αντώνης Γυφτόπουλος θα παρουσιάσει το ετήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και επίσης αυτή θα είναι μια ευκαιρία συνάντησης όλων των καταγόμενων από την Πελοπόννησο Θεσσαλονικέων, αλλά και των φίλων της Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.