Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

«Μουρμούρα» με νέο πρόσωπο έναν Αρκά

Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, με καταγωγή από το Ζυγοβίτσι Αρκαδίας και την Τρίπολη και παιδί πολύτεκνης οικογένειας αποφοίτησε το 2014 από το Εθνικό Θέατρο και έρχεται να «μουρμουρίσει» στην τηλεόραση με... σύντροφο τη Φωτεινή Αθερίδου.



Οπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος στο σίριαλ που επιστρέφει σήμερα στις οθόνες μας ενσαρκώσει τον Σίμο που έχει σχέση με τη Λένα και οι δυο τους θα αποτελέσουν το πιο μικρό ηλικιακά ζευγάρι, που θα δώσει μια πνοή φρεσκάδας στην παραγωγή.

«Υποδύομαι έναν φοιτητή Σεισμολογίας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, τον Σίμο, πρώην υπέρβαρο. Ο ήρωας μένει στα Εξάρχεια, βάζει στόχους και τους επιτυγχάνει, ενώ προσπαθεί να ξορκίσει τον μεγάλο του φόβο για τον σεισμό, σπουδάζοντάς τον».

«Ο Σίμος τα έχει με τη Λένα, μια κοπέλα που δεν πηγαίνει ποτέ στο ΤΕΙ που έχει περάσει και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πώς θα μένει στο σπίτι του.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι αυτό το ζευγάρι δεν συγκατοικεί. Η εμμονή της Λένας, όμως, μαζί του τους έχει κάνει αυτοκόλλητους. Φυσικά υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους γι' αυτό και η “Μουρμούρα” τους έχει πλάκα» αναφέρει σε καθημερινή εφημερίδα ο 28χρονος ηθοποιός.

«Ισως δεν γνωρίζετε ότι τα κείμενα του δικού μας ζευγαριού, τα οποία είναι εξαιρετικά, τα γράφει η Φωτεινή Αθερίδου και τη θαυμάζω γι' αυτό. Με τη Φωτεινή είχαμε συναντηθεί σε ένα σεμινάριο στο “Θέατρο των Αλλαγών”, πριν περάσω εγώ στο Εθνικό και εκείνη στο Τέχνης. Είναι πολύ γελαστή και ανοιχτή κοπέλα.

Η τύχη μάς έφερε να παίζουμε μαζί στη μικρή οθόνη όπου για μένα είναι η πρώτη μου δουλειά. Οι δικοί μου πλέον υπερηφανεύονται. Το πρώτο επεισόδιο όμως θα το δω με τους φίλους μου» προσθέτει.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.