Πολιτισμος

winamp wmp real qt

"Ξεσήκωσαν" τη Βόρεια Κυνουρία οι Imam Baildi (pics)

Βeach party με το συγκρότημα των Imam Baildi, στην παραλία Χερονήσι του Άγίου Ανδρέα, Σάββατο 12 Αυγούστου 2017.

Πολύς κόσμος, δυνατή μουσική και πολύ κέφι στο beach party που διοργάνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στον Άγιο Ανδρέα και, ειδικότερα, στην παραλία Χερονήσι.

 

"Υπεύθυνοι", φυσικά, οι Imam Baildi που "ξεσήκωσαν " το κοινό με τον χαρακτηριστικό τους ήχο, που "παντρεύει" ιδανικά δυτικά, μουσικά στοιχεία με αυτά της ελληνική λαϊκής μουσικής.

 

Η κοσμοσυρροή ήταν τέτοια που, όπως αντιλαμβάνεστε, το "μποτιλιάρισμα" των αυτοκινήτων ήταν αναπόφευκτο, χωρίς αυτό να πτοήσει όσους έσπευσαν να δουν και να ακούσουν τους Imam Baildi και, φυσικά, να απολαύσουν μια ζεστή βραδιά, σε μια από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής. 

 

Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε νέους, αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους που χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

 

Να σημειώσουμε πως η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το καλοκαίρι του 2017 και η είσοδος ήταν ελεύθερη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.