Πολιτισμος

winamp wmp real qt

Εργαστήρια για την ισότητα φύλων

Δημιουργικά εργαστήρια για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία στην Τρίπολη.

 

Στην προσπάθεια να ενδυναμωθεί η δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων (18-35 ετών) στο πεδίο της καταπολέμησης της έμφυλης βίας, ξεκινούν εργαστήρια φωτογραφίας (stop animation), βίντεο και τραγουδιού χιπ-χοπ. 

 

Η εναρκτήρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Κέντρο Εκμάθησης ''7φθογγο'' την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 5μμ.

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα αναπτύξουν δεξιότητες, γνώσεις και στάσεις σχετικά με την ισότητα των φύλων #gender #equality και θα ενισχύσουν τον αγώνα ενάντια στην βία κατά των γυναικών μέσω δημιουργικών μορφών, όπως το τραγούδι, η φωτογραφία και το βίντεο. 

 

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη τους επόμενους 3 μήνες και είναι ανοιχτά σε νέες συμμετοχές όλο το επόμενο διάστημα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα με εκπαιδευτικό εργαστήριο στην Κέρκυρα με συμμετοχές από 7 χώρες και θα συνεχιστεί έως την άνοιξη του 2018 με παρουσίαση των έργων στο εξωτερικό και την διοργάνωση θεματικών ομάδων και ενός φεστιβάλ στην Τρίπολη.

 

Η δράση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για τους συμμετέχοντες.

 

Tα εργαστήρια διοργανώνονται από την “Πράσινες Διαδρομές Κοιν.Σ.Επ., που συμμετέχει στο πρόγραμμα #ItsTIME που συν-χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα #ErasmusPlus και διοργανώνεται από τον φορέα της Σερβίας Club for Youth Empowerment 018 (KOM 018)  

 

Για δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μήνυμα στο:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με τίτλο “ ItsTIME” ή μέσω της σελίδας στο Facebook https://www.facebook.com/events/980663582073962/

 

Περισσότερες πληροφορίες: ΓΙώργος Φαρφαράς, ​6936 888967

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.