Ροη Ειδησεων

winamp wmp real qt

"Τεσσερις Συνθετες Κοσμοι" (pics)

Η Χορωδία "ΟΡΦΕΑΣ" Τρίπολης, προς τιμήν της  "Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής", το Σάββατο 24/6 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, διοργάνωσε εκδήλωση για την προβολή της μουσικής ως κοινό ευρωπαϊκό πολιτιστικό δεσμό. 

Ταξιδι... για να σε βρω!

Τάσεις φυγής σε διαφορετικούς προορισμούς είχαν από νωρίς αυτό το διήμερο οι funs των insta location stories της Τρίπολης ώστε να ξεφύγουν λίγο από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Εκδηλωση απο τον Πολιτιστικο Συλλογο Μελιγους

Tο Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου μετά από μια αξιόλογη και άκρως επιτυχημένη πορεία, διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη φορά "χοροστάσι" μια Εκδήλωση για το κλείσιμο της Χρονιάς.

Συνελευση Εμπορικων Συλλογων Πελοποννησου

Στη Κυπαρισσία θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η  ετήσια τακτική γενική συνέλευση των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Η σιωπη τoυ..."αμνου"!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Κώστας Βλάσης, δεν θα προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφαση του κ. Λυκουρέντζου να μην είναι υποψήφιος Βουλευτής.

Αυξησεις στους λογαριασμους της ΔΕΗ

Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από τον Ιούλιο, καταργήσεις φοροαπαλλαγών αυστηροποίηση του πλαισίου για τις απεργίες κι άλλα ... 113 προαπαιτούμενα, περιλαμβάνει η έκθεση συμμόρφωσης της χώρας μας που δημοσιοποίησε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή!

Παρ. Άστρος: Σεμιναρια πρωτων βοηθειων

Tο Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών οργανώνει, σε συνεργασία με το Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους ο "Καρυτσιώτης" και το Κέντρο Υγείας Άστρους, δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.

Αυξανεται και παλι ο ΕΝΦΙΑ

Με νέους συντελεστές θα υπολογιστεί τον Αύγουστο του 2018 ο ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα να έρθουν ξανά τα πάνω-κάτω για χιλιάδες ιδιοκτήτες.