Ροη Ειδησεων

winamp wmp real qt

Προσκυνηματικη εκδρομη στη Ζακυνθο

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος” οργανώνει ημερήσια εκδρομή και προσκύνημα στο ιερό λείψανο του Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018.

ΑΡΚΑΔΙΑ: Νεος Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων

Από τον Μουσικοχορευτικό & Λαογραφικό Σύλλογο Βαλτεσινίκου "Χορεσίβιος", σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), δημιουργήθηκε Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών.

Τρακαρισμα στο ΚΤΕΛ

Λίγο μετά τις 4:30 το μεσημέρι, σημειώθηκε τρακάρισμα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

Masterclass για τα νεα δεδομενα της ΑΟΖ

Το Σάββατο (23/6) στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τριπόλεως και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί Masterclass με τίτλο "Περιφέρεια Πελοποννήσου και νέα δεδομένα της ΑΟΖ".

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 21/6/2018: ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

Δείτε τις λύσεις των μαθημάτων Οικοδομική, Ψηφιακά Συστήματα, Στοιχεία Ψύξης - Κλιματισμού, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών των ΕΠΑΛ στις 21/6/2018.

Εξιχνιαστηκε ληστεια στην Αργολιδα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, περίπτωση ληστείας σε οικία ηλικιωμένου που είχε γίνει στο Άργος Αργολίδας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 21/6/2018: ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε τα θέματα των μαθημάτων: Οικοδομική, Ψηφιακά Συστήματα, Στοιχεία Ψύξης - Κλιματισμού, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών, εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις 21/6/2018.