Ροη Ειδησεων

winamp wmp real qt

Εξελιξεις για τα σκουπιδια προβλεπει ο Νικος Τσιαμουλος

Σε συνέντευξή του, στις 24 Μαϊου, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη, Αλλάζουμε τα δεδομένα", Νίκος Τσιαμούλος, επανέλαβε την πρόβλεψή του πως θα έχουμε, άμεσα, καταιγιστικές εξελίξεις στο ζήτημα των απορριμμάτων.

Δημιουργικη απασχοληση για ΑμεΑ στο Δημο Τριπολης

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, περιλαμβάνει και την  ανάπτυξη δράσεων για άτομα με ειδικές ανάγκες (8-30 ετών ) με σκοπό την δημιουργική απασχόληση τους μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξη  ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής.

Μεταπτυχιακο στο Τμημα Οργανωσης & Διαχειρισης Αθλητισμου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων" του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 σαράντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. 

Ο ΕΟΣ στη Βορεια Ευβοια

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί να περάσουμε μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 3-5 Ιουνίου 2017, στη Βόρεια Εύβοια.

Capital controls: Νεο σχεδιο τραπεζιτων

Το σχέδιο που κατατέθηκε για τα capital controls, περιλαμβάνει τρεις προτάσεις στις οποίες ωστόσο, δεν υπάρχει πρόβλεψη για το άνοιγμα νέων λογαριασμών, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Νεο μεταπτυχιακο στο ΠΑ.ΠΕΛ

Το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει διαγωνισμό εισαγωγής 40 μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων".

Σαν σημερα: Μπομπ Ντιλαν

Ο Μπομπ Ντίλαν, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Ρόμπερτ Άλεν Ζίμερμαν, αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης γεννήθηκε σαν σήμερα 24 Μαΐου 1941.

Ευρωπαϊκη Ημερα Παρκων

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων διοργανώνεται από την Europarc, την Ομοσπονδία των Εθνικών Δρυμών και Πάρκων της Ευρώπης.