Ροη Ειδησεων

winamp wmp real qt

Ο Μπαμπης Τσερτος στον Έλατο

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στον Άγιο Αθανάσιο στον Έλατο, ο Σύλλογος Απανταχού Ελατιωτών, διοργανώνουν λαϊκή βραδιά.

Η "Ελενη" του Ευριπιδη στη Δημητσανα

O Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων έχουν προγραμματίσει θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Δημητσάνας.

Ξεναγηση στον αρχαιολογικο χωρο της Αρχαιας Μαντινειας

O Σύλλογος Αγιοπετρίτικη Πολιτισμική Διαδρομή και η Διεθνής Αρκαδική Εταιρεία με τη στήριξη του Μαντινειακού Συνδέσμου πραγματοποιούν Εκδρομική επίσκεψη -ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μαντινείας και στην Αγία Φωτεινή Μαντινείας με τον τίτλο "ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ –ΔΙΑΛΟΓΟΙ". 

Λαγκαδινοι μαστοροι και γεφυροποιια στην Πελοποννησο τον 19ο – 20ο αιωνα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 13 Αυγ.2017, η εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα θεματική εκδήλωση που οργάνωσε, μονος του, ο Σύνδεσμος των Λαγκαδινών της Αθήνας, στο ιστορικό, αλλά κλειστό σήμερα Γυμνάσιο-Λυκειο Λαγκαδίων.

Εσπερινος στην Ι.Μ Ελωνης στο Λεωνιδιο (pics)

O Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας καi Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος, την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 τέλεσε τον πανηγυρικό Εσπερινό της Ἑορτής, την ιερά Παράκληση και τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή της Ελώνης του Λεωνιδίου Κυνουρίας. 

Ξεκινα το θερινο σινεμα στο Άστρος

Το θερινό σινεμά του Δήμου συνεχίζει με τη δεύτερη χρονιά του στο Άστρος. Κάθε Τετάρτη στο γνωστό πλέον χώρο του αγροκηπίου Καρυτσιώτη.

Έκθεση ζωγραφικης στο Άκοβο Αρκαδιας (pics)

Στις 13 Αυγούστου στον Άκοβο Αρκαδίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με πίνακες ζωγραφικής των ακοβιτών καλλιτεχνών Σ. Τζαμουράνη και Κ. Παπαδημητρίου.