Ροη Ειδησεων

Η Αρκαδία γνωρίζει από αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη

Εξήντα παιδιά και νέοι από την πόλη μας επισκέφθηκαν το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και παρέδωσαν φάρμακα που συγκέντρωσε η Μητρόπολη Μαντινείας!



Με μεγάλη συγκίνηση οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής παρέλαβαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό που συγκέντρωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τα φάρμακα παρέδωσε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Γερμανός, ο οποίος επισκέφθηκε το ιατρείο μαζί με παιδιά και νέους από την Τρίπολη που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια για τη στήριξη του ιατρείου.

Περισσότεροι από εξήντα φοιτητές και παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου από την Τρίπολη επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΙΣΑ και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιατρείου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, ενώ παρέδωσαν 25 κούτες με φάρμακα που θα αποτελέσουν πολύτιμη βοήθεια για το έργο του Ιατρείου.

Tα φάρμακα παρέλαβαν η υπεύθυνη του Ιατρείου εθελοντής γιατρός κυρία Ελένη Μελιάδου, η φαρμακοποιός κυρία Άννα Παπαπροκοπίου και η εθελόντρια κυρία Καλλιόπη Περρέα.

Σχολιάζοντας την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, ο κ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας που πήρε αυτήν την πολύτιμη για εμάς πρωτοβουλία, καθώς και τους δεκάδες ανώνυμους συνανθρώπους μας που προσέφεραν τη στήριξή τους στο Ιατρείο μας.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί στην αποστολή αυτή συμμετείχαν νέοι και παιδιά από την περιοχή, αποδεικνύοντας ότι όσες δύσκολες στιγμές και εάν περνάει η πατρίδα μας μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον αφού υπάρχουν παιδιά που έχουν μέσα τους την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο".

Πηγή: onmed.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.