Ροη Ειδησεων

Παρουσίαση βιβλίου με θρησκευτικό "χρώμα" (photos)

 

Παρόντος του Αρχιεπισκόπου Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου που συνέγραψε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος με αντικείμενο τον Ι.Ν. του Αγίου Βασιλείου.

Την εκδήλωση,που έγινε στον ίδιο τον Ιερό Ναό, παρακολούθησε πλήθος κόσμου αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας και, φυσικά, μεγάλος αριθμός ιερέων.

Εκτός του Αρχιεπισκόπου, παρών ήταν και ο Μητροπολίτης Ιερισσού, κ. Θεόκλητος.

 

Το βιβλίο παρουσίασαν ο Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος, ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου, Ιεροκήρυκας Αθηνών και ο Φιλόλογος κ. Γιώργος Βλάσσης.

 

Την επιμέλεια και το συντονισμό της παρουσίασης έκανε η κ. Γεωργία Δροσοπούλου Γεωργαρά.

Να σημειώσουμε πως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, εκτός της Ιεράς Μητρόπολης, ήταν και ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης. 

 

Το βιβλίο, που αποτελεί μια καταγραφή της ιστορικής πορείας αλλά και της σημασίας του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου για την περιοχή και τη χώρα μας, είναι ένα "έργο ζωής" του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, κ. Αλεξάνδρου, ο οποίος αποδεικνύει πως διαθέτει και συγγραφικές αρετές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.