Ροη Ειδησεων

Το "ευχαριστώ" και το "μπράβο" σε γονείς και παιδιά! (PHOTOS)

Την Παρασκευή 27/01 πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ADVANCE ομιλία για την ασφαλή πλοήγηση μικρών και μεγάλων στο διαδίκτυο. Την ομιλία ακολούθησε η απονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στους επιτυχόντες! Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή του ADVANCE προς τους γονείς και τα παιδιά.

 

Η Βαρβάρα Μπότη Κωτσιοπούλου, διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ADVANCE, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους γονείς για την ενημέρωσή τους σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών τους - αλλά και των ιδίων- στο διαδίκτυο. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή! Την ομιλία συντόνισε η εκπαιδευτικός και σύμβουλος Europalso, Στέλλα Φλωρά, η οποία "ξεσκέπασε" τους κρυφούς κινδύνους του διαδικτύου και "ταρακούνησε" γονείς και παιδιά-εφήβους με όσες πληροφορίες πρόσφερε από τη θέση της ομιλήτριας.

 

''Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ADVANCE θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παρευρέθηκαν στην ενημερωτική ομιλία με θέμα: "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο - Η άγνοια βλάπτει σοβαρά την οικογένεια".

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τη συντονίστρια - ομιλήτρια, Στέλλα Φλωρά, που ως εκπαιδευτικός και σύμβουλος Europalso, μας βοήθησε να κατανοήσουμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο του διαδικτύου, αλλά και μας ενημέρωσε, για το πώς μπορούμε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από όλους τους κινδύνους, που ελλοχεύουν μέσα σε αυτό!

 

Δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας, οι οποίοι απέκτησαν το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, αλλά και στους γονείς τους, που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, για να προσφέρουν τα καλύτερα εφόδια στα παιδιά τους!

 

Τέλος, συγχαίρουμε το εκπαιδευτικό μας προσωπικό, που κρατά ψηλά τον πήχη της ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής διδασκαλίας της ξένης γλώσσας και υπενθυμίζουμε σε όλους τους γονείς, πως θα συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και εντιμότητα, που έχουμε δείξει ως τώρα, να προετοιμάζουμε τα παιδιά σας για ένα απαιτητικό αύριο, χωρίς να φεύγουμε από δίπλα τους ή να αδιαφορούμε για αυτά!

 

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!"

 

 

 

Μετά την ομιλία, όλοι οι επιτυχόντες μαθητές του ADVANCE παρέλαβαν τα πτυχία τους, συνοδεία των γονέων τους!

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.