Ροη Ειδησεων

Τρίπολη: Ο σύλλογος γονέων Μουσικού σχολείου για τη σίτιση των μαθητών

Ανακοίνωση για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν το σχολείο.



Το αγκάθι της σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης παραμένει, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ο οποίος εξηγεί για ποιους λόγους καθίσταται αδύνατη η διεξαγωγή της εφετινής αποκριάτικης γιορτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης

Μετά από τις πρόσφατες συναντήσεις που είχαμε μαζί σας, γενική συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, έχουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε και πάλι για δύο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Το πρώτο και σημαντικότερο θέμα είναι η σίτιση των παιδιών μας. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα που τα παιδιά μας επέστρεψαν στο σχολείο από τις διακοπές των Χριστουγέννων και η σίτισή τους δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Συγκεκριμένα, ο μειοδοτικός διαγωνισμός δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αφού οι δύο ενδιαφερόμενοι, 1ος και 2ος μειοδότης, υποβάλλουν ενστάσεις και προσφυγές κατά των αποφάσεων του Δήμου Τρίπολης ή κατά των υποβαλλόμενων δικαιολογητικών.

Είμαστε δηλαδή στη μέση ενός γραφειοκρατικού πολέμου με θύματα τα ίδια μας τα παιδιά.

Ο σύλλογος δίνει τον αγώνα του και πιέζει, στο μέτρο του δυνατού, τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου. Μάλιστα οι υπάλληλοι του δήμου μας αποκάλεσαν ενοχλητικούς.

Αυτό δεν μας στενοχωρεί, αρκεί να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα το πετύχουμε.

Το δεύτερο μας θέμα είναι ο ετήσιος αποκριάτικος χορός μας που συνηθίζαμε να τον πραγματοποιούμε τον μήνα Φεβρουάριο.

Όπως γνωρίζετε το σχολείο μας διοργανώνει κάθε χρόνο δύο πολύ μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις. Τα Χριστούγεννα και στη λήξη του σχολικού έτους.

Αυτές οι εκδηλώσεις όπως φαντάζεστε απαιτούν πολλή προσπάθεια από όλους, μαθητές και καθηγητές, για να έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τα γεγονότα μέχρι τώρα δείχνουν ότι τα καταφέρνουν τα παιδιά μας.

Ανάμεσα σ’ αυτές τις εκδηλώσεις κάναμε πάντα τον χορό μας. Την ορχήστρα πλαισιώνανε τα παιδιά μας με τεράστιες επιτυχίες.

Φέτος όμως έχει προκύψει μία ακόμη σημαντική εκδήλωση. Στις αρχές του Μάρτη θα διοργανωθεί 3ήμερο μουσικό συνέδριο με οργανωτή και κύριο ομιλητή τον κο Λάμπρο Λιάβα, που παρουσιάζει την εκπομπή «Το Αλάτι Της Γης».

Καταλαβαίνετε ότι η παραπάνω εκδήλωση είναι πολύ σημαντική για την προβολή του έργου που προσφέρει το σχολείο.

Επομένως η απαίτηση του συλλόγου για τη συνδρομή των παιδιών για να πλαισιώσουν την ορχήστρα της βραδιάς θα επιβάρυνε κατά πολύ τις προσπάθειες τους και την απόδοσή τους στο σχολείο.

Ο σύλλογος, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, αποφάσισε ομόφωνα να μην οργανώσει για τη φετινή χρονιά τον αποκριάτικό χορό του. Ελπίζουμε να μας καταλάβετε.

Για οτιδήποτε προκύψει στην συνέχεια και ιδιαίτερα για το θέμα της σίτισης θα σας ενημερώσουμε άμεσα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.