Ροη Ειδησεων

Η Αποκριά... λάμπρυνε περισσότερο το Αστρος (photo-video)

Η Κεντρική πλατεία της πόλης, αλλά και η πλατεία Καρυτσιώτη γέμισαν άρματα, μασκαράδες και πολύ κέφι!




Πολύς κόσμος, μεγαλύτερη από κάθε φορά συμμετοχή, σύμφωνα με το astrosnews, εξιαρετικές ιδέες σε άρματα και γκρουπ και φυσικά αποκριάτικη διάθεση που... περίσσευε στο φετινό Καρναβάλι του Αστρους.



Από νωρίς το πρωί καρναβαλιστές, μασκαράδες και απλοί θεατές συγκεντρώνονταν στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Καρυτσιώτη με την παρέλαση να ξεκινά λίγο μετά τις 12.00 με την παραδοσιακή καμήλα.


Ακολούθησαν… όλοι. Τατούλης, Μαντάς, Νικολάκου και Σκαντζός παρέα με τον δεματοποιητή, καραμέλες. γλυκά και στρουμφάκια, καζίνο και σκιάχτρα, άραβες, μπαλόνια, γάμος, φαντασματάκια και pacman, ενώ την παρέλαση έκεισε η εκπληκτική κατασκευή του πειρατικού σκορπώντας άφθονο κέφι.


Κάθε χρόνο και καλύτερο, λοιπόν, για το Καρναβάλι του Αστρους με τον διοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο Αστρους, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν να δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πόσο σκληρά δούλεψαν και πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν.


Πηγή: astrosnews.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.