Ροη Ειδησεων

Η σάτιρα χτύπησε "κόκκινο" στο Κακούρι (photos)

Η επικαιρότητα τροφοδότησε για τα καλά το εφετινό καρναβάλι στο Κακούρι με τον κόσμο να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής!



Ο καιρός έκανε το χατίρι στους διοργανωτές κι έτσι η φετινή παρέλαση κρίνεται με βάση, όσα είδαμε, ως μία από τις καλύτερες.

Ο δήμαρχος Παυλής έδειξε να διασκεδάζει με την ευρηματικότητα των αρμάτων κάτι που συνέβη και με τους περισσότερους από τους παρευρισκομένους που γέλασαν με την καρδιά τους βλέποντας το άρμα με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού και του πρώην πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα να έχει μετατραπεί σε "Ο Ομπάμα και ο... Μπάμιας".

Εξαιρετικά ευρηματικό και το άρμα "Ο Μεγάλος τελικός"¨ με τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας και την κόντρα ηλικιών.

Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής και καταχειροκρότησαν τα πληρώματα και τα άρματα που παρήλασαν με κέφι και μπρίο.

Το καρναβάλι έκλεισε, όπως είθισται, με την κωμική αναπαράσταση του παραδοσιακού Αρκαδικού Γάμου!

Σας γράψαμε πολλά... Ο λόγος ανήκει στην εικόνα!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.