Ροη Ειδησεων

Ο Λάκωνας που μάγεψε τον Λευκό Οίκο

Οι μελωδικές πενιές του "γέμισαν" το σπίτι του πλανητάρχη!



Στα χρώματα της γαλανόλευκης "ντύθηκε" την Παρασκευή (24/3), ο Λευκός Οίκος, προκειμένου να προϋπαντήσει εκπροσώπους της ομογένειας, τις διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς και σημαντικούς επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα για να γιορτάσουν όλοι μαζί την 196η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τους άλλους Έλληνες επισήμους υποδέχθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και ο Ελληνοαμερικανός προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους.

Η εκδήλωση είναι η πρώτη που γίνεται από τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τιμήν της ομογένειας και της Ελλάδας, ωστόσο ο Λευκός Οίκος τιμά την 25η Μαρτίου εδώ και 31 χρόνια.

Στην είσοδο του Λευκού Οίκου, τους υψηλούς προσκεκλημένους καλωσόριζε με ελληνικές παραδοσιακές μελωδίες, τριμελής ορχήστρα.

Στο μπουζούκι ήταν ο ομογενής Γιάννης Μπάρλας από τις Καρυές Λακωνίας!

Πηγή: lakonikos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.