Ροη Ειδησεων

Εργαστήρι καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας στο Μουσείο Υδροκίνησης

"Βιβλία καμωμένα από παιδιά".



Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2/4), διοργανώνει το Σάββατο 1 Απριλίου (ώρα 12:00) εργαστήρι καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας με τίτλο: "Βιβλία καμωμένα από παιδιά" στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου παιδιά, ηλικίας 4 έως 14 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους χειροποίητα δερματόδετα βιβλία, να τα διακοσμήσουν και να τα πάρουν μαζί τους.

Το εργαστήρι θα επαναληφθεί, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23/4), το Σάββατο 22 Απριλίου (ώρα 18:30), στους χώρους του Μουσείου Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο Μουσείων για την ανάδειξη της παραγωγικής ιστορίας του Μαινάλου.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης και την κ. Ήρα – Χριστίνα Παπαδοπούλου στο τηλ.: 27950 31630 και το Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα και την κ. Αντωνία Κορδοπάτη στο τηλ.: 6973695481.

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.