Ροη Ειδησεων

Ψυχή θέλει! (photos - video)

Διαβάστε το δελτίο τύπου για το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης με τίτλο "Ψυχή θέλει".

 

Με ένα καλαίσθητο τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα - που πραγματικά ξυπνάει συναισθήματα - με ένα ανάλογο ραδιοφωνικό σποτ και με κεντρικό σύνθημα: "ψυχή θέλει!" ξεκίνησε θεαματικά, πριν από λίγες μέρες, η επικοινωνιακή προβολή του Ραδιομαραθωνίου Αγάπης και Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. 

 

Στο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ του Ραδιομαραθωνίου, που έχει ήδη αποσπάσει καλές κριτικές και πολλά θετικά σχόλια, πρωταγωνιστεί ο γνωστός παραολυμπιονίκης στο άθλημα της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης. Τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ έγιναν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει και τη γενικότερη ευθύνη της διοργάνωσης σε συνεργασία με το Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας και τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της ΕΡΤ Τρίπολης, του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης και του Αρκαδία 9.38. 

 

Βασικός συντελεστής για τη δημιουργία αυτού του τηλεοπτικού σποτ είναι ο γνωστός σκηνοθέτης συμπολίτης μας, Γεράσιμος Βάκρος, ο οποίος έκανε και τις λήψεις. Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση του σποτ ανήκει στον Κώστα Δημουλέα. 

 

Το ραδιοφωνικό σποτ, που ετοίμασε ο Αρκαδία 9.38, καθώς και το σποτ από τα γυρίσματα έχει μουσική υπόκρουση το τραγούδι "Ακόμα πιστεύω". Το τραγούδι αυτό ερμηνεύει η Γλυκερία με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας  Τυπάλδου. Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο συμπολίτης μας Νίκος Γρίτσης και τη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος. 

 

Αξίζει να σημειωθεί για μια ακόμη φορά, ότι σκοπός του Ραδιομαραθωνίου είναι η λειτουργία στην Τρίπολη Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ( ΚΔΑΠ ) για παιδιά με αναπηρία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς, που βοήθησαν μέχρι τώρα, αλλά και σε αυτούς, που θα συμμετάσχουν μέχρι το τέλος σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε πράξη το όνειρο δεκάδων παιδιών με αναπηρία που βρίσκονται δίπλα μας. 

 

Το όνειρο αυτό είναι η δημιουργία ΚΔΑΠ για παιδιά με αναπηρία στην Τρίπολη και γι αυτό τη Μ. Τετάρτη θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Θα πρέπει να συναντηθούμε όλοι στο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης και Αλληλεγγύης. 

 

Συντονιστείτε ... "ψυχή θέλει!"

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.