Ροη Ειδησεων

Τρίπολη: Έκθεση ζωγραφικής

Έκθεση ζωγραφικής της Φώφης Μουρατίδου στην αίθουσα τέχνης Μπότης Art.

 

Στη διάρκεια της έκθεσης θα εκτεθούν νέα  και παλιά έργα της ζωγράφου, η οποία έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό τρόπο έκφρασης, καταβάλλοντας  έντονη αφαιρετική προσπάθεια για να αναδείξει   όσο  το δυνατό πιο απλοποιημένα τα χαρακτηριστικά των μορφών που ζωγραφίζει και συνθέτει. 

 

 

Η καλλιτέχνης  με  εξπρεσιονιστική  διάθεση ,σαν μαέστρος , με τον χρωστήρα της συνθέτει  πάνω  στο καμβά  ενσαρκώνοντας  το ψυχικό της κόσμο και ταυτόχρονα εκφράζοντας  τον σύγχρονο  «εσωτερικό» κόσμο  …δημιουργεί έτσι  μέσα  σε μια χρονική μονιμότητα,  χωρίς να αφήνει  το  δραματικό στοιχείο να βγαίνει στην  επιφάνεια του έργου. 

 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της μορφής των  έργων της είναι ο πληθωρικός λυρισμός που αναδεικνύεται μέσα από αυτά. Το έργο της ,  κλασσικό και βαθιά ανθρώπινο ,εκφράζει αξίες σταθερές και ανεπηρέαστες  από τις  δυσκολίες των καιρών.

 

Διάρκεια Έκθεσης από  10  έως 30 Απριλίου

Καθημερινά   11:00-14:00 , ΤΡ. ΠΕΜ. ΠΑΡ. 18:00-21:00

Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου 1

Τρίπολη

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.