Ροη Ειδησεων

winamp wmp real qt

Ο Δήμος Γορτυνίας στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση"

Στόχος η προβολή και προώθηση της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού της περιοχής.Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως 21 Μαϊου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Ο Δήμος θα έχει δικό του περίπτερο για την προβολή και προώθηση της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού της περιοχής.

Για τους λόγους αυτούς, καλούνται οι παραγωγοί καθώς και οι φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους και να συμβάλλουν στην προβολή των πλεονεκτημάτων της Γορτυνίας, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, προκειμένου:

α) είτε να δώσουν φυλλάδια, κάρτες ή δείγματα προϊόντων για διαφημιστικούς λόγους

β) είτε να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν έως την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.