Ροη Ειδησεων

winamp wmp real qt

Εργαστήρι καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, με αφορμή την την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου,διοργανώνει το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στις 18:30 εργαστήρι καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας με τίτλο «Βιβλία καμωμένα από παιδιά» στο Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα Αρκαδίας στο πλάισιο της συνεργασίας με το Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα.

 

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου παιδιά, ηλικίας 4 έως 14 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους χειροποίητα δερματόδετα βιβλία, να τα διακοσμήσουν και να τα πάρουν μαζί τους.

 

Η συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης και την κ. Ήρα – Χριστίνα Παπαδοπούλου στο τηλ.: 27950 31630 και το Μουσείο Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα και την κ. Αντωνία Κορδοπάτη στο τηλ.: 6973695481.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.