Ροη Ειδησεων

winamp wmp real qt

Νέα παράσταση από τους δασκάλους!

H Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας παρουσιάζει το θεατρικό έργο "Οικογένεια Νώε".

 

Η παράσταση θα ανέβει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, από 23-5-2017 έως 28-5-2017 στις 19:00 με τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ.

 

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά 19:30 έως 21:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

 

Το έργο:

 

Κατακλυσμός. Ολόκληρος ο κόσμος βυθίζεται και χάνεται. Μέσα σε μία κιβωτό, ένα πλοίο, χωρίς τιμόνι και πανιά, η οικογένεια του Νώε με τους δυο γιους του, τις γυναίκες τους  και τα δυο παιδιά τους, παρέα με δεκάδες άγρια και ήμερα ζώα, ταξιδεύει προς το άγνωστο.

Εναντίον τους δεν είναι μόνο τα κύματα, αλλά, στιγμές- στιγμές, και οι μεταξύ τους σχέσεις. Στον περιορισμένο χώρο της κιβωτού, οι συγκάτοικοι συγκρούονται και συμφιλιώνονται, θυμώνουν και συγχωρούν, διαφωνούν και συνεργάζονται, απογοητεύονται και ελπίζουν. Γνωρίζουν καλύτερα τους άλλους αλλά και τον εαυτό τους. Κι αναρωτιούνται για ένα σωρό πράγματα: για τη φύση, τη θέση μας μέσα σε αυτήν, πόσο μαθαίνουμε μέσα από την ιστορία, πόσο ανοιχτοί είμαστε στο καινούργιο. Αν και σπάνια παίρνουν ικανοποιητικές απαντήσεις, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν την αξία του ταξιδιού.

Ένα έργο που σφύζει από ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ και αφορά μικρούς και μεγάλους καθώς καθρεφτίζει τον κόσμο μας, τις σχέσεις μας, τις ζωές μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.