Ροη Ειδησεων

Ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη του καπνίσματος

Παραδόθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας με την Αθμια και Βθμια Εκπαίδευση.


Στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, εκπαιδευτικό υλικό διατέθηκε στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να διανεμηθεί σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, διατέθηκε εκπαιδευτικό υλικό εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με το κάπνισμα καθώς και έντυπο υλικό σχετικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών και την προφύλαξη του κοινού.

Η διάθεση του υλικού στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας έγινε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, παρουσία του κ. Βασίλειου Διαμαντόπουλου, PhD Ιατρού Δημόσιας Υγείας Διευθυντή ΕΣΥ, Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου και του κ. Παναγιώτη Πετρόπουλου, Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.