Ροη Ειδησεων

Κάποτε στη Μελωδιούπολη! (VIDEO)

Άλλη μία όμορφη παράσταση ανέβηκε σήμερα το βράδυ (29/12) στο  Μαλλιαροπούλειο θέατρο, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Είναι μια μουσικοθεατρική, διαδραστική παράσταση για παιδιά 4-10 ετών, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Κωνσταντινίδη.


Καλώς ήρθατε στη Μελωδιούπολη! Μια πόλη τόσο ξακουστή, που έγινε τραγούδι… Και βιβλίο… Και παράσταση! Μουσικά όργανα, ντετέκτιβ, η κυρία Μουσική κι ένας ξεχωριστός Μαέστρος προσπαθούν να λύσουν τα μάγια, που έκαναν μια ολόκληρη πόλη άνω-κάτω! Θα καταφέρουν να νικήσουν το κακό; Μήπως, εκτός από εξυπνάδα και ταλέντο, χρειάζεται και ένα ακόμη μυστικό συστατικό; Σίγουρα θα το βρούμε, αν αφήσουμε τις καρδιές μας ελεύθερες, να τραγουδήσουν….

 


Στην παράσταση συμμετείχε η παιδική χορωδία "Ορφέας" Τρίπολης με χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό τη διεύθυνση της Χαράς Πίσχου.

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.