Ροη Ειδησεων

Όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις της Πελοποννήσου

Στον "αέρα" βρίσκεται το νέο διαδικτυακό καλεντάρι της Περιφέρειας Πελοποννήσου Peloponnese.events. Στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αναφέρονται όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις της Πελοποννήσου με Πολιτιστικό, Αθλητικό, Θρησκευτικό, Επιχειρηματικό, Γαστρονομικό, Λαογραφικό  περιεχόμενο τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να αναζητήσουν με τρόπο εύχρηστο και λειτουργικό.

 

 

Το ηλεκτρονικό καλεντάρι της Πελοποννήσου Peloponnese.events λειτουργεί ως μέσο προβολής του τόπου μας αλλά ταυτόχρονα  αποτελεί και ένα σημαντικό εργαλείο για τους tour operator και travel agent του εξωτερικού-εσωτερικού οι οποίοι ως στόχο έχουν τον εμπλουτισμό των τουριστικών τους πακέτων και τη δημιουργία ελκυστικών εμπειρικών-τουριστικών προϊόντων βασισμένα στις σημαντικές εκδηλώσεις λαμβάνουν μέρος στην Πελοπόννησο.

 

Ο χρήστης μπορεί με ευκολία να επιλέξει την εκδήλωση που αναζητά είτε μέσω της ημερομηνίας, της περιοχής, το είδος της εκδήλωσης που επιθυμεί ή συνδυαστικά, ενώ μπορεί να καταχωρήσει και τα δικά του γεγονότα, να αφήσει τις εντυπώσεις του σε κάποια εκδήλωση, και να συμμετάσχει στην online κοινότητα που έχει δημιουργηθεί.

 

Το Peloponnese.events έγινε σε συνεργασία με τους Δήμους και φορείς της Πελοποννήσου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας, και αποτελεί μια σημαντική καταγραφή και διάδοση του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της Πελοποννήσου κυρίως όσον αφορά την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της Περιφέρειας μας η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες εκδηλώσεις.

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να επενδύει στην δυναμική προβολή του προορισμού αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, στοχεύοντας στην υποστήριξη του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος και την ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.