Αφιερωματα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ 93.8: Οι πιο όμορφοι χώροι για παιδιά στην Τρίπολη!

Το arcadia938.gr σας παρουσιάζει τους πιο όμορφους και ιδιαίτερους χώρους για την απασχόληση των παιδιών στην Τρίπολη! Χώροι διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης των μικρών μας φίλων, αλλά και των οικογενειών τους.

 

"Arena Sports Club"

Βρεθήκαμε στον παιδότοπο του Arena Sports Club. Ο χώρος ζεστός και φιλόξενος προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ατελείωτου παιχνιδιού σε όλη την οικογένεια. Πολλά και μεγάλα φουσκωτά... τεράστια πισίνα γεμάτη μπαλάκια σε κλιματιζόμενο χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό που έχει την επίβλεψη των παιδιών.

Στις εγκαταστάσεις του Arena μικροί και μεγάλοι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο στο κλειστό κλιματιζόμενο γήπεδο 5x5. Στην ειδική αίθουσα διοργανώνονται παιδικά πάρτι που μένουν αξέχαστα σε όλους.

Και το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Μόνο με 5 € τα παιδιά έχουν το προνόμιο να παίξουν στον παιδότοπο ή στο γήπεδο για όλη την ημέρα (πρωί και απόγευμα) παίρνοντας και δώρο ένα χυμό Amita fun!

Διεύθυνση: Διοτίμας 13 (πίσω από το Supermarket Βασιλόπουλος), τηλέφωνο: 2710 232333

 

 "Funtopia"

Μια "ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ" για μικρούς φίλους και ένας άνετος χώρος με πολλές παροχές για τους γονείς ώστε να περάσουν και εκείνοι το ίδιo καλά με τα παιδιά τους! Γιατί αν περνά καλά το παιδί, ο χρόνος είναι ευχάριστος και για τους γονείς!

Mπορείτε να εμπιστευτείτε το "Γενέθλιο Πάρτι" του παιδιού σας , χαρίζοντας σε αυτό και την παρέα του απίστευτες στιγμές ευτυχίας και διασκέδασης καθώς και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Επίσης μπορείτε να απολαύσετε: τον καφέ σας, τον φυσικό χυμό σας, το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο θελήσετε, καθώς το Funtopia διαθέτει κουζίνα. Όλα τα φαγητά ετοιμάζονται με φρέσκα υλικά και μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε σας αρέσει για το πάρτι σας. Ο παιδότοπος Funtopia σας περιμένει για ατέλειωτο παιχνίδι και διασκέδαση.

Διεύθυνση: Σπετσεροπούλου 13 και Δεληγιάννη 27-27, τηλέφωνο: 6979 983051

 

"Παί-ζούμε?"  

Μια πρωτότυπη ιδέα, έρχεται για να δώσει μια άλλη, πιο εναλλακτική και ευρηματική διάσταση στην έννοια της απασχόλησης των παιδιών στην Τρίπολη.

Στον διαδραστικό πολυχώρο "Παί-ζούμε?" τα παιδιά (ηλικίας 3-12 ετών) μπορούν να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες παιχνιδιού, οι οποίες διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία τους αλλά και τις ανάγκες τους. Μέσα από κατασκευές, ζωγραφιές και άλλες ομαδικές δραστηριότητες βοηθούνται τα παιδιά όχι μόνο να ακονίσουν την φαντασία τους, αλλά και να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους, προάγοντας έτσι την συναισθηματική νοημοσύνη

Παράλληλα, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, είναι σε θέση να φιλοξενήσει εκδηλώσεις των μικρών μας φίλων (γενέθλια, γιορτή κλπ.). Τα "Πιτζάμα πάρτι" της Παρασκευής, τα KaraokeParty και τα υπόλοιπα θεματικά events του "Παί-ζούμε?" μονοπωλούν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Επιπλέον, ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις ενημερωτικού - εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Ο συγκεκριμένος πολυχώρος μπορεί να φιλοξενεί παιδιά και μεγάλους, καλύπτοντας πρακτικές και ουσιαστικές ανάγκες μιας οικογένειας. Στον χώρο πραγματοποιούνται Σχολές Γονέων καθώς και ομαδική-ατομική και οικογενειακή ψυχοθεραπεία.

Διεύθυνση: Αγίου Παντελεήμονος 27, τηλέφωνο: 2710 225009, Facebook: Παί-Ζούμε?, Instagram: paizoume

 

 "ΑΛΕΑ"

Το ΑΛΕΑ Καφέ - Παιδότοπος είναι ένας ευχάριστος χώρος για παιδιά που δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη του παιδιού για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά και για να το βοηθήσει να αναπτύξει την κοινωνικότητά του μέσα από το ομαδικό παιχνίδι. 

Ένας ξεχωριστός χώρος 100 τετραγωνικών όπου οι μικροί σκανταλιάρηδες ήρωες, μπορούν να παίξουν με ασφάλεια στο φουσκωτό, στην πισινόμπαλα, στην τσουλήθρα, στο τραμπολίνο, στον τοίχο αναρρίχησης και στην παιχνιδοκατασκευή πολλών δραστηριοτήτων. Για τα παιδιά έως 3 ετών προσφέρεται ασφαλές baby park με πολλά παιχνίδια.

Στον παιδότοπο βρίσκονται εξειδικευμένοι παιδαγωγοί οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημά τους την απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες, σε ένα ασφαλές περιβάλλον και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Οι συνοδοί μπορούν να χαλαρώσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του παιδότοπου ενώ παράλληλα θα έχουν άμεση οπτική επαφή με το χώρο που παίζουν τα παιδιά.

Πραγματοποιήστε το πάρτι γενεθλίων ή της ονομαστικής γιορτής του παιδιού σας, σε ένα χώρο διαφορετικό από όλους. Διασκέδαση, χορός, ψυχαγωγία, φαντασία, δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση. Όλα αυτά μόνο στο ΑΛΕΑ Καφέ - Παιδότοπο. 

Διεύθυνση: Πλατεία Άρεως 8, τηλέφωνο: 2710 237306

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.