Στηλες - Δρομοι της Τριπολης

winamp wmp real qt

Flashback στους αμπελωνες των Τριπολιτων (photos)

Θα κάνουμε flashback και θα γνωρίσουμε τη ζωή των Τριπολιτών πριν από αρκετά χρόνια, που τρυγούσαν τα χωράφια τους και οργάνωναν από τα καλύτερα πανηγύρια. 

Ο μεγαλος Τριπολιτης δασκαλος... Δημητρης Γουδης!

Ενας άνθρωπος που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους ανθρώπους, που επιθυμούν τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα... Ο Δημήτρης Γουδής, ο επιστήμονας που ακολούθησε το όνειρό του, πάρα τις δυσκολίες της εποχής.

Η Τριπολη, η αποξενωση και το χθες...

Αν δούμε το σήμερα, θα δούμε κάτι διαφορετικό... Ανθρώπους κολλημένους σε μία οθόνη (κινητού ή υπολογιστή), εικόνες που δε θυμίζουν με τίποτα το χθες.

Η αρχη και το τελος του ποδοσφαιρου στην Τριπολη...

Σε μία πόλη σαν την παλιά Τριπολιτσά, που ήταν γεμάτη ζωή, φυσικό ήταν τα παιδιά να είχαν και κάποιες δραστηριότητες εκτός από το σχολείο και το διάβασμα. Παιχνίδια, τόσα και τόσα… κλεφτοπόλεμος, κυνηγητό, κόκαλα, εφημερίδες, ποδόσφαιρο και πολλά άλλα.

Ένας δασοφυλακας... παραδειγμα!

Πολλές φορές στους "Δρόμους της Τρίπολη" έχουμε αναφέρει εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης μας... Αυτή τη φορά η ιστορία βρίσκει έναν εξαίσιο χαρακτήρα, τον Γιάννη Βρακέλλο, που σίγουρα λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το έργο του.