Στηλες - Δρομοι της Τριπολης

Flashback: H Τρίπολη όπως λίγοι τη θυμούνται... (photos)

Το ταξίδι στο παρελθόν νοσταλγικό και λίγο στενάχωρο... τελικά πόσο όμορφη ήταν η Τρίπολη πριν πολλά χρόνια; 

Η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου χωρίς καμπαναριό, η ψαραγορά μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο, η "τετράγωνη" γεμάτη δέντρα πλατεία Κολοκοτρώνη, η πλατεία Άρεως πάρκο και χωρίς τον ανδριάντα του Θ. Κολοκοτρώνη... Aυτές είναι ορισμένες από τις εικόνες της πόλης μας πριν από αρκετά χρονιά!

Οι φωτογραφίες μας ταξιδεύουν και μας πάνε σε άλλη εποχή... μια εποχή που για ταξί είχαμε άλογα και άμαξες, μια εποχή που οι πλατεία Αγίου Βασιλείου γέμιζε από κόσμο που παρακολουθούσε ομιλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μια εποχή που δεν υπήρχαν πολυκατοικίες αλλά μονοκατοικίες και μια εποχή που το χιόνι μπορούσε να καλύψει ακόμα και αυτοκίνητα.

Ένα flashback που θα μας δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα... κι εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως η Τρίπολη ήταν πολύ όμορφη! 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.