Στηλες - Δρομοι της Τριπολης

"Μόνοι" στην πόλη των... Δημοτικών συμβούλων!

Δημοτικοί σύμβουλοι και social media... Κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές; 

Η αποξένωση, η ζωή που "κυβερνάται" από μια οθόνη, η ανασφάλεια που μας διώκει όταν δεν ανάβει το φως αυτής της οθόνης, όλα αυτά μαζί και άλλα πολλά, συνθέτουν το σήμερα.

Τσουπ... και σήμερα ένα αίτημα φιλίας στο facebook από κάποιον που πολιτεύεται στην Τρίπολη ή σε κάποιο χωριό της Αρκαδίας!

Ζούμε στην πόλη των δημοτικών συμβούλων... Στην πόλη που πλέον δεξιά και αριστερά αν κοιτάξεις, θα δεις κάποιον που έχει ενταχθεί σε κάποια παράταξη. Να άλλη μια νέα μόδα, να ανήκεις σε κάποια παράταξη! Να μια νέα μόδα που ήρθε το 2019 σαν ίωση και κόλλησε τους πάντες. Μια νέα μόδα που ήρθε για να μείνει; Θα δείξει... Πάντως στην πόλη μας αυτό που ακούς σε όλες τις συζητήσεις είναι "Κι αυτός/αυτή δημοτικός σύμβουλος; Τι γίνεται;".

Τα social media πάντως σίγουρα έχουν έρθει, έχουν ριζώσει και θα μείνουν για πολύ ακόμα στις ζωές μας. Εμείς τα θέλουμε για παρέα, εμείς τα θέλουμε για να έχουμε να λέμε κάτι (να κοτσομπολεύουμε εις την λαϊκήν), εμείς τα θέλουμε για να μπορούμε να κράζουμε απρόσωπα. Θα έλεγε κανείς πως ζούμε τον εμφύλιο στα πληκτρολόγια...

Νιώθεις και εσύ την αμφιβολία να σε κυριεύει για τα πάντα εκεί έξω;

Δημοτικοί σύμβουλοι και social media... Κάνουν χώρια ή μόνο παρέα "κατεβαίνουν" στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου; 

Τελικά οι δημοτικοί σύμβουλοι θα "ακούγονταν" στις συζητήσεις εκεί έξω αν δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Τότε που δεν υπήρχαν τόσο έντονα "τα" facebook, "τα" twitter και "τα" instagram στις ζωές μας, τι γινόταν; 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.