Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Συμπτώσεις...!

H συνδυαστική σκέψη οδηγεί, ενίοτε, σε συμπεράσματα...Ειδικά, όταν παρουσιάζονται χρονικές "συμπτώσεις" γεγονότων...

Γεγονός: Τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας/Ανάπτυξης δίνουν 1,9 εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο Τρίπολης για αποκατάσταση ζημιών.

 

Γεγονός: Τα δυο παραπάνω υπουργεία, μαζί με το Περιβάλλοντος, είναι και τα συναρμόδια περί διαχείρισης απορριμμάτων.

 

Γεγονός: Ο Δήμαρχος Τρίπολης ΔΕΝ εμφανίστηκε στις 9 Ιουνίου, σε συνέντευξη τύπου φορέων και συλλογικοτήτων που αντιτίθενται στη ΣΔΙΤ, σε αντίθεση με τους κ. Πνευματικό και Βαλιώτη. Ο δε κ. Καμπόσος εξέφρασε την συμπαράστασή του σε φορείς και συλλογικότητες.

 

Γεγονός: Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ζητάει συνεννόηση, με βάση συζήτησης τη ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων και χαρακτηρίζεται "λαγός του Τατούλη" από τον κ. Σκαντζό.

 

Γεγονός: Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Παυλής, απαντώντας σε ερώτηση, σχετικά με τα σκουπίδια, δηλώνει: "Εμείς θα προχωρήσουμε με την προσωρινή διαχείριση και ας κάνουν ότι θέλουν με τη ΣΔΙΤ"...Διφορούμενη άποψη και, εν πολλοίς, διαφοροποιημένη με παλαιότερες τοποθετήσεις του κ. Δημάρχου.

 

Ερώτημα Ρητορικό:

 

Έχει αλλάξει κάτι στη στάση του Δήμου Τρίπολης, ως προς τη ΣΔΙΤ,...;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.