Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Όνειρο ήτανε και πάει..."

Στην πλατεία Άρεως έχει ξεκινήσει ήδη η αποκατάσταση της ανασκαφής που έγινε το πρωί της Τρίτης (29/08) από ιδιώτη, προκειμένου να ανευρεθεί ο περίφημος θησαυρός, που κατά κάποιους, βρίσκεται θαμμένος στην περιοχή.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα, Νίκος Τσιαμούλος, δήλωσε χαρακτηριστικά πως η προσπάθεια του κ Παυλή να υποδυθεί τον Indiana Jones, απέτυχε παταγωδώς!

 

Υπενθυμίζουμε πως στο δημοτικό συμβούλιο που είχε εγκρίνει την ανασκαφή, ο κ. Παυλής είχε αναφερθεί σε μεγάλο κέρδος που θα είχε ο Δήμος, εφόσον βρισκόταν "θησαυρός".

 

 

Η "σκληρή" πραγματικότητα είναι πως τα μόνα ευρήματα ήταν κόκκαλα και απομεινάρια των παλαιών αποχωρητηρίων, που είχε κατασκευάσει στην περιοχή ο πάλαι ποτέ Δήμαρχος, ο κ. Αναστάσιος Σεχιώτης...

 

Δεν μας προκαλεί δε καμία εντύπωση πως αρκετοί πολίτες πίστευαν -και επιμένουν να πιστεύουν- στην ύπαρξη "θησαυρών" στην Τρίπολη... Αντίστοιχοι "αστικοί μύθοι" υπάρχουν σε όλες τις πόλεις με μεγάλη ιστορία και παλαιές κατασκευές... Λάβετε υπόψη σας και την "ψυχολογική πίεση", θεωρητικά πάντα, της οικονομικής κρίσης και θα καταλάβετε πως ο "πνιγμένος, από τα μαλλιά του πιάνεται"...

 

Μόνο που εδώ, δεν έχουμε να κάνουμε με "μαλλιά" γενικώς, αλλά με... μούσια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.