Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

O Αλέξης κόβει, ο Πάνος κερδίζει!

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

 

Το φλουρί "έπεσε" στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον τυχερό αποκάλυψε, μέσω twitter, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

 

To..."τιτίβισμα" είχε ως εξής:

 

"Μετά το Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός έκοψε την βασιλόπιτα. Ο Υπουργός που θα έβρισκε το φλουρί θα κέρδιζε την ψηφιοποίηση του υπουργείου του από το @MinDigitalGr & την @olgagerovasili Τυχερός ο @PanosKammenos , το ΥΠΕΘΑ θα ψηφιοποιηθεί πρώτο!"

 

Φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας κάνει ότι μπορεί για να χαροποιεί τον Υπουργό Άμυνας, ο οποίος, μέσα στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα, θα πρέπει να κάνει "γαργάρα" πολλές από τις "κόκκινες γραμμές" του κόμματός του..Και όχι μόνο όσον αφορά το "Σκοπιανό", αλλά και σε σχέση με άλλα ζητήματα, καθαρά εσωτερικής "κατανάλωσης", αρχής γενομένης από την, πιθανώς ονομαστική, ψηφοφορία στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου.

70 προαπαιτούμενα είναι αυτά....

 

Όσο για το..."δώρο", την ψηφιοποίηση δηλαδή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης κατά προτεραιότητα, ελπίζουμε να αποφέρει καρπούς και, κυρίως, διαφάνεια...

 

 

(Με στοιχεία από Real.gr)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.