Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Tραγική η κατάσταση του δρόμου προς Νεστάνη, αλλά..

Θα περίμενε κανείς πως, εφόσον διεξάγεται ένα δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης σε τοπική κοινότητα, θα θίγονταν και ζητήματα όπως ο..δρόμος που οδηγεί στην τοπική κοινότητα!

Φευ, όμως..Ούτε κουβέντα, σχεδόν, για την κατάσταση του οδοστρώματος στον επαρχιακό δρόμο προς Νεστάνη. Υπό δυσμενείς, πάντως, καιρικές συνθήκες-όπως αυτές της 26ης Ιουνίου 2018-, ο δρόμος αποτελεί "παγίδα" και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Απορίας άξιο είναι πως κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους δεν έθιξε το συγκεκριμένο θέμα..Φαίνεται πως είτε έχουμε συνηθίσει σε αντίστοιχης κατάστασης δρόμους είτε δεν μπαίνει κανείς στον κόπο να πει κάτι, αφού ξέρει ή προβλέπει πως δεν θα γίνει τίποτε..

 

Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου και προέρχεται από την ίδια την Τρίπολη. Ο δρόμος προς Νεστάνη, ειδικά στο τελευταίο του κομμάτι, παρουσιάζει πολύ χειρότερη εικόνα. Επιφυλασσόμαστε να κάνουμε ειδικό αφιέρωμα στους επαρχιακούς δρόμους, στο άμεσο μέλλον, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, "ακολουθώντας" τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.