Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Shock Price Τρίπολης : Επιτυχία με.."παραφωνίες"

Το "αστικό πανηγύρι"- όπως πολύ εύστοχα το χαρακτήρισε φίλος- της βραδιάς Shock Price στην Τρίπολη σημείωσε επιτυχία αλλά δεν έλειψαν οι "αστοχίες"..

 

Φυσικά, τίποτε δεν είναι τέλειο, αλλά θα περίμενε κανείς να υπάρχει βελτίωση, σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη εκδήλωση.

 

Είναι δεδομένη η κοσμοσυρροή, η Τρίπολη αρέσκεται σε βραδιές τύπου "Λευκή Νύχτα", τα καταστήματα επωφελούνται-κυρίως οι επιχειρήσεις εστίασης-, η αίσθηση που κυριαρχεί είναι, συνολικά θετική, αλλά..

 

Είναι άλλο πράγμα ο "οργανωμένος, θορυβώδης αχταρμάς" και άλλο ο ανοργάνωτος..Από υπερβάλλοντα ζήλο ίσως, οι διοργανωτές έκαναν κάποιες ατυχείς επιλογές..

 

Κορυφαία εξ αυτών, η επιλογή του κ. Διονύση Ζάχου, ο οποίος ανέλαβε να "εμπλουτίσει" τη βραδιά, με το γνωστό σε αυτόν τρόπο, με ένα μείγμα δηλαδή μεταξύ "drag show" και δήθεν "χιουμοριστικής" αλληλεπίδρασης με τον κόσμο.

 

Χθες, "ατύχησε" ο κ. Ζάχος, εμφανίστηκε εντελώς ανέμπνευστος, ασυνάρτητος, εκτός κλίματος και, ίσως, ανυποστήρικτος εκ μέρους διοργάνωσης..Σε κάθε περίπτωση, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑ, κ. Θεοδωρόπουλος δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση ο άνθρωπος με τον "πατέρα του Χάρυ Πότερ", θα πρέπει ο κ. Ζάχος, μάλλον,  να αρκεστεί στις αναφορές στον ελληνικό κινηματογράφο..

 

Στα θετικά, η παρουσία της κ. Καραθανάση ως συμπαρουσιάστριας. Αυτή, τουλάχιστον, έκανε σωστά τη δουλειά της, χωρίς υπερβολές και "φθηνούς" εντυπωσιασμούς.

 

Οπωσδήποτε, η δημοτική αρχή πιστώνεται την υιοθέτηση της βραδιάς τύπου "Λευκή Νύχτα" και από την Τρίπολη. Αλλά, θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στον προγραμματισμό, τις επιλογές και κάποιες ειδικές λεπτομέρειες που αφορούν τα λεγόμενα "δρώμενα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.