Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Tρίπολη: Ένα τροχαίο, ένας σκύλος και μια τραγική ιστορία!

Το συμπαθές τετράποδο βρέθηκε χθες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης μετά από τροχαίο στην Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας.

 

Το συμβάν, που διαβάσατε πρώτα στο arcadia938.gr, ευτυχώς δεν είχε θύματα, παρά μόνο τραυματισμούς.

 

Ωστόσο, ο σκύλος είχε τη δική του "ιστορία", καθώς, όπως μας ανέφερε διασώστης του ΕΚΑΒ, πρόκειται για κατοικίδιο του οποίου ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αυτοκτόνησε και περισυνελέγη από έναν εκ των εμπλεκομένων στο τροχαίο, ο οποίος έτυχε να είναι γείτονας του αυτόχειρα..

 

Ευτυχώς, όπως λέει και ο Σαίξπηρ "Στερνά καλά, όλα καλά", καθώς, όπως προαναφέραμε, δεν υπήρξε κανένα θύμα από το τροχαίο ατύχημα. Ο σκύλος, επίσης, είναι περίφημα στην υγεία του.

 

Δυστυχώς, όμως, φαίνεται πως υπήρξε μια "υπερβολική" αντίδραση κάποιου ατόμου στο Παναρκαδικό, ο οποίος εγκάλεσε τον διασώστη του ΕΚΑΒ γιατί έφερε τον σκύλο στο Νοσοκομείο!

 

Προφανώς, θα έπρεπε να τον αφήσει στον τόπο του ατυχήματος..Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ πιο "ζώα" από τα τετράποδα, τελικά!

 

Για την "ιστορία" να σημειώσουμε πως ο σκύλος είναι ράτσας "Ουαλικής ποιμενικής".

 

(Φώτο αρχείου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.