Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Πωλείται στολή "Μακεδονομάχου" σε τιμή ευκαιρίας..

Ήταν δεδομένο πως η νέα Ελληνική Κυβέρνηση θα αποδεχόταν, ασμένως, την "Συμφωνία των Πρεσπών".

 

Όποιος είχε άλλη εντύπωση, είτε είναι είτε παριστάνει τον "χαζό"..

 

Απλά, η παραπάνω "αποδοχή" έγινε με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο από στελέχη της Κυβέρνησης, λίγες μόλις ημέρες μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 

Ο "στόχος" της εκλογικής επικράτησης επετεύχθη και μπορούν, πλέον, τα στελέχη της Ν.Δ. που πάντοτε υποστήριζαν πως η Συμφωνία κινείται προς θετική κατεύθυνση, να το δηλώσουν και δημόσια.

 

Προεκλογικά, για προφανείς λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, υπήρχε η υποστήριξη, καταρχάς, των συλλαλητηρίων από μερίδα στελεχών και μετά μια "δημιουργική ασάφεια", με μια πλούσια "δόση" "αφηρημένου" πατριωτισμού..

 

Ωστόσο, ποτέ δεν ειπώθηκε, επίσημα, πως η Ν.Δ. θα προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση για την "κατάργηση" της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

 

Απλά, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, το θέμα έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από "πολιτευτές" για να βελτιώσουν τις πιθανότητες εκλογής τους.

 

Από τη στιγμή, όμως, που διεφάνη η εύκολη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εκλογές, "κυριάρχησαν" άλλα θέματα και όχι το λεγόμενο "Μακεδονικό".

 

Θέματα που "καίνε" πολύ περισσότερο τους Έλληνες Πολίτες από μια, κατά σχεδόν κοινή αποδοχή πλέον, καλή και συμφέρουσα για τη Ελλάδα διακρατική συμφωνία.

 

Οπότε, οι στολές των.."Μακεδονομάχων" περιέρχονται σε αχρηστία και πωλούνται πλέον, διαδικτυακά..

 

ΥΓ. Η "καυτή πατάτα" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ., όσον αφορά τα "Εθνικά Θέματα" λέγεται "Κυπριακό". Εξελίξεις προσεχώς..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.