Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Συριζαίοι με γραβάτες!"

Έτσι χαρακτήρισε την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ιστότοπος  που φέρεται ν' απηχεί τις απόψεις πρώην Πρωθυπουργού..

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ,  άρθρο "συγκρίνει" τους κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα, με τον πρώτο να χαρακτηρίζεται με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο, λόγω κάποιων επιλογών στη στελέχωση της διοίκησης κρατικών φορέων.

 

Οπωσδήποτε, εάν κάποιος περίμενε πως η Ν.Δ. θα τηρούσε στο ακέραιο την λογική της "αξιοκρατίας" και της "αριστείας", δυο έννοιες που η ίδια χρησιμοποίησε κατά κόρον στην προεκλογική περίοδο, μάλλον φοράει "μπλε γυαλιά"!

 

Από την άλλη, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κρίνεται με τόσο "επιθετικό" τρόπο, πριν προλάβει να ασκήσει καν πολιτική..Μπορεί να έχουν εμφανιστεί ανησυχητικά φαινόμενα νεποτισμού και αυταρχισμού ήδη, ωστόσο όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

 

Ο κ. Μητσοτάκης έχει δείξει, από την πρώτη στιγμή, πως εννοεί να ελέγξει όλες τις καίριες παραμέτρους που αφορούν τη διοίκηση του κράτους και τους παράγοντες που συντελούν στη διαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας.

 

Το κατά πόσο και..για πόσο θα το κατορθώσει, είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί με ασφάλεια, καθώς δεν είναι αμελητέοι οι "εξωτερικοί παράγοντες" που θα παίξουν το δικό τους ρόλο ως προς την αποτελεσματικότητα του μοντέλου της "κανονικότητας"- όπως την αντιλαμβάνεται η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ.

 

Προς το παρόν, αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια "πέμπτη φάλαγγα" στους "κόλπους" της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

 

Το έχουμε ξαναδεί το.."έργο", ήταν πολύ κακοστημένο και οδήγησε σε αδιέξοδες "γραφικότητες", τύπου "τεντόπανα primavera"..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.