Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Καμπόσος: "Συνωμοσία" κατά Τραμπ ο κορωνοϊός!

Δημοσίευση- "παραλήρημα" του Δημάρχου Άργους Μυκηνών και Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, κ. Δημήτρη Καμπόσου!

Ενώ η Ελλάδα προσπαθεί να βρει το "βηματισμό" της μετά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους δύο μήνες και έχοντας ήδη θρηνήσει αρκετούς νεκρούς από την πανδημία, έρχεται ο ιδιαιτέρως δημοφιλής- στο Άργος- και κορυφαίος αυτοδιοικητικός παράγοντας, κ. Δημήτρης Καμπόσος, να υποστηρίξει πως όλο αυτό είναι μια.."συνωμοσία" των "νεοταξιτών" για να χάσει ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. τις επερχόμενες εκλογές στη χώρα του!

Αυτό προκύπτει από δημοσίευση του κ. Καμπόσου στο facebook. Να θυμήσουμε πως ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είναι και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου. Κατά συνέπεια, ""παίζει" καίριο ρόλο στην πολιτική ζωή της Περιφέρειας αλλά και στην πορεία επίλυσης μιας σειράς ζητημάτων, όπως για παράδειγμα η διαχείριση των απορριμμάτων.

Η δημοσίευση:

 

(H κεντρική φωτογραφία- αρχείου- είναι χαρακτηριστική..)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.