Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Τραμπ: Ο "αγαπημένος" των Ελλήνων..

Δεν είναι καθόλου παράξενο πως ο κ. Τραμπ είναι συμπαθής σε πολλούς Έλληνες.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, o οποίος βρίσκεται να διαχειρίζεται μια τεράστια κρίση στη χώρα του, ήταν και είναι- ακόμα..- ο "αγαπημένος" του Ελληνοαμερικανικού λόμπι, ενώ έχει και πολλούς θαυμαστές στην ίδια την Ελλάδα!

Ή, τουλάχιστον, είχε, διότι, τώρα δεν τολμάει σχεδόν κανείς να "βγει" ανοιχτά και να υποστηρίξει τον κ. Ντόναλντ..

Από εκεί και πέρα, ο εκάστοτε Έλληνας Πρωθυπουργός είναι "υποχρεωμένος" να έχει καλές σχέσεις με τον εκάστοτε Αμερικανό Πρόεδρο, είναι ένα στοιχείο "εκ των ων ουκ άνευ" όσον αφορά της εξωτερική μας πολιτική.

Μ' αυτή τη λογική, ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε "δηλητηριώδη αλλά χρήσιμη" τη συνεργασία του με τον κ. Τραμπ, ενώ και ο κ. Μητσοτάκης, πρόσφατα, έδωσε "γην και ύδωρ" στον κ. Τραμπ...

Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Τραμπ έχει αντιμετωπιστεί θετικά από πολιτικούς όπως ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης αλλά και Μητροπολίτες- μεταξύ άλλων και από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλέξανδρο..

Φυσικά, τώρα, όλοι κάνουν πως δεν.."κατάλαβαν" πως ο κ. Τραμπ ήταν και είναι ένας άθλιος οπορτουνιστής, με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας και αποτελεί, ουσιαστικά, κίνδυνο για ολόκληρη τη Δύση.

Ασχέτως των εξελίξεων στις Η.Π.Α, θα πρέπει πολλοί να σκέφτονται λίγο περισσότερο, πριν δημοσιοποιήσουν τις όποιες σκέψεις τους για κάποιο θέμα ή πρόσωπο. Γιατί, αν μη τι άλλο, στην εποχή των Social Media, η συνεχής "έκθεση" οδηγεί και στο.."ξεγύμνωμα"..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.