Προσοχη στο δρομο

winamp wmp real qt


Προσοχή Στο Δρόμο: Με το "αν", δεν γυρίζουν πίσω ζωές...

Προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη το τροχαίο δυστύχημα στην Κυπαρισσία όπου έχασαν τη ζωή τους 3 ανήλικοι μαθητές.

Είχαν φύγει από το σχολείο εν ώρα μαθήματος, ο ένας εκ των τριών οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του και κινούμενος με ακατάλληλη ταχύτητα απώλεσε τον έλεγχο και χτύπησε σε αντίθετα κινούμενο ημιφορτηγό. Αποτέλεσμα τρία νεκρά παιδιά και σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός του ημιφορτηγού.

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν υπήρχε μια πίστα να εκτονώσουν την ενέργειά τους τα παιδιά. Αν οι γονείς τους είχαν οριοθετήσει την κίνηση με το αυτοκίνητο. Αν το μάθημα στο σχολείο είχε αρκετό ενδιαφέρον. Αν δεν μπορούσαν να την κοπανήσουν. Αν είχαν την παιδεία να μην πάρουν μόνοι τους το αυτοκίνητο, ο νόμος απαγορεύει την οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Με το αν βέβαια δε γυρίζουν πίσω οι ζωές...

Καθημερινά 3500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στον πλανήτη σε τροχαία. Δυο εξ’ αυτών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτού του μηνύματος. Ακόμη δυο θα χάσουν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα. Το 2017 στη χώρα μας είχαμε 730 θύματα τροχαίων. Η οδική ασφάλεια αφορά όλους μας ακόμη και σένα. 

Photo: tharrosnews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.