Προσοχη στο δρομο



Προσοχή Στο Δρόμο: Εκμάθηση οδήγησης σε ασφαλές περιβάλλον

Η παράνομη εκπαίδευση ανήλικων παιδιών στην οδήγηση σε δρόμους ανοικτούς στην κυκλοφορία είναι μια συνήθη πρακτική που πρέπει να σταματήσει.

Ακούγοντας την ανάγκη των ανήλικων παιδιών να μάθουν οδήγηση, είναι άλλωστε ένας σημαντικός τομέας στη ζωή τους, προτείνουμε τα εξής:

Επισκέψεις σε πίστα καρτ όπου μπορούν με ασφάλεια να εξοικειωθούν στην αίσθηση οδήγησης.

Ειδικές ημέρες εκπαίδευσης υπό την αιγίδα του Δήμου ή της Περιφέρειας και με τη συμβολή της Τροχαίας.

Θα μπορούσε γι’ αυτό το σκοπό να αξιοποιηθεί το αεροδρόμιο της Τρίπολης. Εκεί σε ασφαλές περιβάλλον υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού οι γονείς με τα παιδιά, μπορούν χωρίς κίνδυνο να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους μαθήματα στην οδήγηση. 

Καθημερινά 3500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στον πλανήτη σε τροχαία. Δυο εξ’ αυτών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτού του μηνύματος. Ακόμη δυο θα χάσουν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα. Το 2017 στη χώρα μας είχαμε 730 θύματα τροχαίων. Η οδική ασφάλεια αφορά όλους μας ακόμη και σένα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.