Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

Ρεπορτάζ 93.8: Όταν η καρδιά της πόλης χτυπάει στο ΔΑΚ!

Το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, η ομάδα του Αρκαδικού υποδέχτηκε το Ηράκλειο στο ΔΑΚ Τρίπολης και φυσικά η κάμερα του Αρκαδία 93.8 δεν μπορούσε να λείπει απο εκεί!

 

Απο νωρίς πλήθος φιλάθλων όλων των ηλικιών κατευθύνονταν προς το κλειστό γυμναστήριο για να απολαύσουν έναν δυνατό αγώνα. Αισθητή ήταν η παρουσία και πολλών μικρών φίλων, οι οποίοι με τους γονείς τους ή ακόμα και μόνοι τους πήγαν να δουν τον αγώνα. Δεν μπορούσαν να λείπουν όμως και οι αιθέριες υπάρξεις που ομόρφαιναν τις κερκίδες του γηπέδου. Εμείς ρωτήσαμε τους οπαδούς του Αρκαδικού, αν είναι ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία του και αν πιστεύουν οτι είναι δυνατό να ξαναζήσουμε τις τρομερές στιγμές που μας έδωσε πέρυσι στην Α1. 

 

Οι φίλαθλοι ήταν θερμοί και αισιόδοξοι λέγοντάς μας πως σαφώς και στο μέλλον μπορούμε να βιώσουμε πάλι τέτοιες δυνατές στιγμές, αρκεί να συνεχίσει τις νίκες ο Αρκαδικός και να μην αλλάξει η διοίκηση. Η νίκη στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της Α2 είναι σίγουρη, δήλωσαν οι ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας. Βέβαια ορισμένοι ήταν λίγο δυσαρεστημένοι και μας εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία του Αρκαδικού στην πρώτη φάση, δηλώνοντας πως είναι κρίσιμες οι αναμετρήσεις απο εδώ και στο εξής. 

 

Κλίμα ζεστό, θετική αύρα και πολλή υποστήριξη απο τους φιλάθλους... Τι άλλο θέλει μια ομάδα για να "ανέβει ψηλά" και να πετύχει τον στόχο της; 

 

Ας δούμε το βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς και ας ευχηθούμε στον Αρκαδικό πάντα δυνατές νίκες!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.