Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

winamp wmp real qt

Χρόνια Πολλά, Radio Arcadia 93.8! (photos,video)

Mε πρωτότυπο και ιδιαίτερα ποιοτικό τρόπο, γιόρτασε, χθες βράδυ στο club "The Mansion", o Radio Arcadia 93.8 τα τρία χρόνια της λειτουργίας του.

Η εκδήλωση περιελάμβανε, κατ' αρχάς, την παρουσίαση του βιβλίου "Δευτέρα", που έχει γράψει ο δημοσιογράφος Ηλίας Αναστασιάδης και πραγματεύεται τον εθισμό στον τζόγο. Το βιβλίο, αλλά και τον συγγραφέα, παρουσίασαν στο κοινό της Τρίπολης, οι δημοσιογράφοι Δέσποινα Παπαδάτου και Γιάννης Ντάλλας, καθώς και ο στιχουργός Νίκος Γρίτσης . Ο ίδιος ο συγγραφέας μίλησε για τις προσωπικές του εμπειρίες σε σχέση με το θέμα του έργου του, ενώ υπέγραψε και αντίτυπα, μετά το τέλος της παρουσίασης.

 

 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο ηθοποιός και stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου έδωσε μια απολαυστική παράσταση, η οποία "διακόπηκε" πολλές φορές απ' τα χειροκροτήματα και τα γέλια του κοινού, το οποίο δεν έχει συχνά την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με αυτό το ξεχωριστό είδος θεάτρου.

 

H υπόλοιπη βραδιά κύλησε κάτω απ' τους ήχους που επέλεξε για τους παριστάμενους ο γνωστός disc jockey Giannis "Little John" Koutsogiannis, δίνοντας έναν καθαρά εορταστικό τόνο σε μια εκδήλωση, που έδειξε, πώς αντιλαμβάνεται ο Radio Arcadia 93.8 την ψυχαγωγία, συνολικά.

 

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του δημοσιογραφικού χώρου αλλά και του επιχειρηματικού. Επίσης, πολύ σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων του αθλητικού χώρου και, φυσικά, του κοινού της Τρίπολης, που στηρίζει τον Radio Arcadia 93.8!

 

 

Ραντεβού, λοιπόν, του χρόνου! 

Videos

Σχόλια