Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

Ρεπορτάζ 93.8: "Μείωση των θανατηφόρων τροχαίων στην Τρίπολη"

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Θανατηφόρο Τροχαίο, διαβάστε στο www.arcadia938.gr αναλυτικό ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με αρμόδιους φορείς.

 

Προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να περιοριστούν τα θανατηφόρα δυστυχήματα έχει θεσπιστεί η "European Day Without A Road Death" - Ημέρα Χωρίς Θανατηφόρο Τροχαίο. 

Σκοπός του project EDWARD είναι η μείωση των θανάτων από τροχαία, στοχεύοντας έστω και για μια μέρα το χρόνο σε μηδέν θανάτους στους δρόμους.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν οι εταιρίες των ελληνικών αυτοκινητόδρομων, μεταξύ των οποίων και ο Μορέας.

Στην κάμερα του arcadia938.gr μίλησαν για αυτή τη σημαντική ημέρα ο Διοικητή της Τροχαίας Τρίπολης κ. Θωμάς Δήμου αλλά και Εκπρόσωποι των Σχολών Οδηγών που βρίσκονται στην πόλη.

Συγκεκριμένα, μίλησαν ο Πρόεδρος Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών και ιδιοκτήτης της σχολής Γκουβάς κ. Θοδωρής Γκουβάς, ο Γραμματέας και ιδιοκτήτης της σχόλης Καρνέζης κ. Γεώργιος Καρνέζης και ο Ταμίας κ. Δημήτρης Τουρλεντός δάσκαλος της σχολής Γιόβα. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.