Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

Ρεπορτάζ 93.8: Οι Αρκάδες πολιτικοί στον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας

Οι Αρκάδες πολιτικοί έδωσαν το παρών στον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας όπου αναμετρήθηκε ο Παναρκαδικός με το Λεωνίδιο την Τετάρτη (7/3). Ο αγώνας έληξε με νικητή τον Παναρκαδικό με σκορ 3-0.

Στο πόσο σημαντικός είναι ο τοπικός αθλητισμός, στις αθλητικές υποδομές της Τρίπολης αλλά και στο αν πηγαίνουν στο γήπεδο και στηρίζουν αθλητικές ομάδες της Αρκαδίας, απάντησαν ο Βουλευτής ΝΔ Κώστας Βλάσης, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης και ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος.

Οι Αρκάδες πολιτικοί oι οποίοι βρέθηκαν στον αγώνα Παναρκαδικός - Λεωνίδιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (7/3) είπαν χαρακτηριστικά: 

Κώστας Βλάσης, Βουλευτής ΝΔ: 

"Σε μια εποχή που οι προκλήσεις είναι πολλές, είναι καλό τα παιδιά να βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό, εδώ στην Τρίπολη αυτή η δυνατότητα παρέχεται απλόχερα. Εμείς τους δίνουμε δύναμη να συνεχίσουν".

Δημήτρης Παυλής, Δήμαρχος Τρίπολης:

"Είναι υποχρέωσή μας να έχουμε μια παρουσία εδώ, αφορά τα παιδιά μας, την κοινωνίας μας. Είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίζουμε τους αθλητές μας σε όλα τα αγωνίσματα. Οι αθλητικές υποδομές σίγουρα δεν είναι επαρκής, έχουμε πολλές ελλείψεις".  Και για το αν πηγαίνει σε αγώνες τοπικών αθλημάτων ο ίδιος απάντησε πως,"Σε όλα τα γήπεδα πηγαίνω, πάντα πήγαινα και για έμενα έχει ιδιαίτερη αξία η παρουσία μας σε τέτοιους χώρους".

Σωτήρης Παπαδημητρίου, Αντιδήμαρχος Τρίπολης:

"Βρισκόμαστε στη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου, από εκεί και πέρα ο τοπικός αθλητισμός είναι το πραγματικό κίνητρο της νεολαίας" και συνέχισε λέγοντας πως "Πηγαίνω γήπεδο και υποστηρίζω πολύ τoν Αστέρα και τον Αρκαδικό.

 

Δείτε όσα είπαν αναλυτικά στην κάμερα του Radio Arcadia 93.8 στο video που ακολουθεί: 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.