Στηλες - SkyTelecom

Τηλεργασία: Κάνε τη να πετύχει!

Τηλεργασία (remote working), μία νέα, πολλά υποσχόμενη μορφή εργασιακής απασχόλησης που έρχεται να αλλάξει την αγορά εργασίας όπως την ξέρουμε.

Στις μέρες μας, οι τεχνολογικές εξελίξεις και η διαδικτυακή οικονομία ανοίγουν νέες ευκαιρίες και προοπτικές στον κλάδο της επιχειρηματικότητας και της αγοράς εργασίας.

Πλέον, η μέθοδος της εργασίας εξ’ αποστάσεως μέσω υπολογιστή έρχεται να προστεθεί ως μία win-win εργασιακή σχέση με την επιτυχία της να βασίζεται κυρίως σε μεγάλο βαθμό στην αμοιβαία εμπιστοσύνη εργοδότη – εργαζόμενου.

Μία παγκόσμια τάση έρχεται και στην Ελλάδα.

Κι ενώ η εφαρμογή της στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α είναι εξαιρετικά διαδεδομένη, στην Ελλάδα την γνωρίσαμε κάτω από έκτακτες συνθήκες, ως αναγκαίο μέτρο για την προστασία των εργαζομένων από την πανδημία του κορωνοϊόυ COVID-19.

Ακόμα και έτσι όμως, η αρχή έγινε και η τηλεργασία αναμένεται πλέον να κατακτήσει γρήγορα το μερίδιο που της αρμόζει στην εγχώρια αγορά.

Μάλιστα, με τις κατάλληλες πρωτοβουλίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα θα μπορούσε μελλοντικά να εξελιχθεί σε έναν ισχυρό μοχλό ανάπτυξης με παράλληλη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τηλεργασία & τα οφέλη της για τις επιχειρήσεις:

Έξυπνη, ευέλικτη και κυρίως αποδοτική, η τηλεργασία δεν περνά απαρατήρητη από καμία επιχείρηση που θέλει να εξελίσσεται και να εναρμονίζεται στις παγκόσμιες τάσεις.

Ποια είναι όμως τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματά της;

Ανακάλυψε τα εδώ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.