Στηλες

Ο φύλακας, ο... Άγγελός σου!

Σε έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλεια, είναι αναγκαίο να αισθανόμαστε ότι κάποιος μπορεί να μας προστατεύσει. Όμως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Έχω να σας πω, ότι στην Τρίπολη, υπάρχει ένας φύλακας… Άγγελος, που μπορεί να αναλάβει την προστασία του χώρου σας από τυχόν παραβιάσεις και ακούει στο όνομα Άγγελος Μελισσινός!

 

Ο Άγγελος, υπήρξε υπεύθυνος σε άλλες εταιρίες σχετικές με το αντικείμενο, μέχρι που αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του.  Είναι η αδρεναλίνη του επικίνδυνου επαγγέλματος, που τον εντυπωσίασε και τον έκανε να ασχοληθεί. Ένα επάγγελμα απαιτητικό, που βασίζεται τόσο στην φυσική κατάσταση και στην παρατηρητικότητα.

 

 

Η “Melissinos security” λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2009, με έδρα την Τρίπολη. είναι μια σύγχρονη εταιρεία security με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ασφαλείας και δραστηριοποιείται σε Πανελλαδική εμβέλεια.

 

 

Αν θελήσετε μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία της επιχείρησης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 25, και να ενημερωθείτε για τον καλύτερο τρόπο προφύλαξης της προστασίας σας από τους καλύτερους. Όπως βέβαια μας δήλωσε και η Ιωάννα που εργάζεται στα γραφεία της εταιρίας τα τελευταία 2 χρόνια, στην Ελλάδα ο γενικός κανόνας επιβεβαιώνει την τακτική του "παθαίνω και μετά μαθαίνω", με αποτέλεσμα πολλοί να σκέφτονται τα θέματα ασφαλείας, αφότου γίνουν θύματα κλοπής…

 

 

 

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι πολλές και έχουν να κάνουν με τις ανάγκες σας. Στατική φύλαξη, περιπολίες με τα αυτοκίνητα της εταιρίας και άμεση επέμβαση σε περίπτωση που χτυπήσει ο συναγερμός σας. Και επειδή η στήλη είναι τέτοια, ξεκίνησα τη δική μου προσπάθεια ως φύλακας, φορώντας τα κατάλληλα "αξεσουάρ" και με αγέρωχο βλέμμα άρχισα τις βόλτες, πάνω - κάτω έξω από τα γραφεία της εταιρίας!

 

 

Σταμάτησα και ένα αυτοκίνητο. "Είναι έλεγχος ρουτίνας", είπα με πολύ ύφος. Είναι αλήθεια ότι η στολή τον αλλάζει βρε παιδί μου τον άνθρωπο... 

 

 

Στη συνέχεια, στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης που η εταιρία έχει αναλάβει τη φύλαξη. Εκεί συναντήσαμε τους συνεργάτες του Άγγελου όπου παρέχουν υπηρεσίες security όλο το 24ωρο.

 

 

Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας, ο άνθρωπος που ξενυχτάει κάνοντας περιπολίες την ώρα που εμείς… κοιμόμαστε! Ασχολείται καιρό με το επάγγελμα, το οποίο όπως μας ανέφερε, πέρα από κινδύνους κρύβει και ομορφιές… Πλέον με το νέο σύστημα, όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με το επάγγελμα θα πρέπει να περάσουν από απαιτητικές εξετάσεις ενώ θα χρειαστεί να λάβουν και την απαραίτητη πιστοποίηση.

 

 

Η ομάδα …LAPD του Μελισσινού, ο Κώστας, ο Δημήτρης και ο Κώστας, ήταν παρατεταγμένη  μπροστά από τα οχήματά τους και πανέτοιμοι να μας μυήσουν στον κόσμο του security.

 

 

Έτσι λοιπόν, πήραμε το walkie talkie αν χείρας και επιχειρήσαμε να συμβάλουμε σε μια επικίνδυνη αποστολή, που περιελάμβανε και παρακολούθηση, παρακαλώ πολύ!

 

 

Πριν μπω στο όχημα να ξεκινήσω την περιπολία, ο Άγγελος είχε μια φαεινή ιδέα και τσουπ, εμφανίστηκε με ένα βαν που μέσα είχε τον Αδάμ και την Εύα. Καμία σχέση με τους πρωτόπλαστους. Μιλάμε για δύο μαύρα Cane Corso (ράτσα την οποία χρησιμοποιεί η Ιταλική αστυνομία)  που μόνο σκηνές από… Παράδεισο δε δημιουργεί το μυαλό σου στη θέα τους.

 

 

Η Εύα μάλιστα, με το βγήκε από το βαν, χοροπήδησε λίγο στο χώρο και  με ένα σάλτο (δεν ήθελε και πολύ) ανέβηκε στην οροφή του οχήματος .Ήταν η πρώτη στιγμή που σκέφτηκα ότι στις φωτογραφίσεις θα ήταν καλό να υπάρχει και ένας εφεδρικός κασκαντέρ! “Μην κουνηθείς” μου φώναξε ο Άγγελος. “Σιγά μην μπορούσα” αποκρίθηκα με τόλμη.

 

 

Δε φτάνει, το πρώτο σοκ, σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλή ιδέα να φωτογραφίσουμε και την αντίδραση του σκύλου σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να του επιτεθεί… Κάπως έτσι αποπειράθηκαν  να φοβίσουν τον Αδάμ, που παρά το παραδεισένιο όνομα εξελίχθηκε σε… σκυλί της Κολάσεως.  Εγώ, κύριος, πήγα χώθηκα στο αμάξι και ξεκλείδωσα την πόρτα μόλις τα συμπαθέστατα τερτράποδα επέστρεψαν στο βανάκι. 

 

 

Με αυτά και εκείνα, ξεκινήσαμε την περιπολία στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης. Ανάψαμε και το φάρο μας και ορκιστήκαμε πως θα πατάξουμε κάθε απόπειρα εγκληματικής ενέργειας και παραβίασης του χώρου!

 

 

Δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με τις περιπολίες σε κάποια φάση κουράστηκα λιγάκι. Και επειδή η παρακολούθηση πήρε πολλή ώρα, είχα εφοδιαστεί με τα απαραίτητα ντόνατς και η βάρδια πέρασε σα νερό… 

 

 

Στο τέλος της εκπαίδευσης μου, τσεκάραμε από τις 120 περίπου κάμερες που έχει τοποθετήσει η εταιρία σε όλη την Αρκαδία και όχι μόνο, όπου με ένα υπερσύγχρονο λογισμικό μπορούμε να εντοπίσουμε και τη θέση του φύλακα αλλά και τη διαδρομή που ακολουθεί στο χώρο που έχει αναλάβει την προστασία.

 

 

Παράλληλα, ο Άγγελος μας ενημέρωσε για μια προσφορά φύλαξης που “τρέχει” η εταιρία αυτήν την περίοδο. Από 1€ για την οικία και από 2€ για την επιχείρησή σας, η εταιρία Melissinos Security αναλαμβάνει περιπολία ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας!

 

 

Και επειδή η ζωή είναι ανεκτίμητη, και τα ανεκτίμητα πάντα τα φυλάμε, με τη Melissinos Security να ξέρετε πως ό,τι αγαπάτε θα βρίσκεται σε καλά χέρια. Με συχνές περιπολίες, από αργά το βραδύ έως νωρίς το πρωί θα… κοιμάστε ήσυχοι!

 

 

 

 Επισκεφτήκαμε την επιχείρηση:

“MELISSINOS SECURITY”

Ελευθερίου Βενιζέλου 25, Τρίπολη

Τηλ: 2710234448 & 6947122844

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: melissinos-security.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.