Στηλες

Αυτό το… "κάτι" που θέλεις!

Για τους λάτρεις των καλοψημένων νοστιμιών στη σχάρα, και όχι μόνο, υπάρχει ένα ψητοπωλείο που δίνει το κάτι… άλλο στο χάρτη με τις γαστρονομικές επιλογές της Τρίπολης! Δε μιλάμε για κανένα άλλο, πέρα από το… "Κάτι Άλλο"!

 

Στην περίφημη στοά Αθανασιάδη, πίσω από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης, η μυρωδιά από τα ψητά θα σας παρασύρει και θα σας καλέσει σε ένα… γευστικό διάλειμμα!

 

 

Καθίσαμε σε ένα από τα τραπεζάκια κι ήρθε προς το μέρος μας ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, Φίλιππος Μέλιος, όπου πριν μας πάρει παραγγελία, του ζητήσαμε να μας πει λίγα λόγια για αυτόν και για την επιχείρηση του, για να τον γνωρίσουμε καλύτερα (Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του "To Know Us Better" άλλωστε)!

 

 

Από μικρός εργαζόταν σε επιχειρήσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος, και σιγά σιγά, αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του.

 

Το 2004, η Τρίπολη απέκτησε " Το κάτι άλλο", και έγινε η αδυναμία πολλών για τα λαχταριστά ψητά του, καθιστώντας το ιδιαίτερα γνωστό (και) για το κοτόπουλο στη σχάρα!

 

 

 Στο μενού περιλαμβάνονται οι εξής νοστιμιές: πίτες κανονικές και γίγας, ομελέτες με πατάτες τηγανιστές, σάντουιτς, burgers, ποικιλίες κρεατικών (που βγαίνουν σε 3 μεγέθη, Small, Medium και Large για τους πιο πεινασμένους!), αλλά και… θαλασσινά!

 

 

 

 Για το σουβλάκι θα αφιερώσω ξεχωριστή παράγραφο! Με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι (όπως μπορείτε να δείτε στη φώτο που ακολουθεί) φτιάχνουν χειροποίητα χοιρινά σουβλάκια – σήμα κατατεθέν του καταστήματος… Σουβλάκια κοτόπουλου αλλά και κοτομπέικον, συμπληρώνουν το σερί των λιχουδιών σε… καλαμάκι!

 

 

Καλοφαγάδες όπως είμαστε, παραγγείλαμε (σχεδόν) μία απ’ όλα για να μασαμπουκώσουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αλλά επειδή η ζέστη ήταν ανυπόφορη, είπαμε να πιούμε μια μπύρα, αφού πρώτα διαλέξαμε το παγωμένο μας ποτήρι, από το ειδικό ψυγείο στο εσωτερικό του καταστήματος. Διότι η μπύρα, απολαμβάνεται μόνο παγωμένη (και φυσικά, υπεύθυνα).

 

 

 

Μέχρι να ετοιμαστεί η παραγγελία είχαμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε κάτω από τη δροσιά που προσφέρει η ειδικά διαμορφωμένη τέντα σε συνδυασμό με το σημείο που βρίσκεται η επιχείρηση σε κέντρο - απόκεντρο, συνθέτοντας το σκηνικό για ένα τραπέζωμα ακόμα και… ντάλα μεσημέρι!

 

 

Η παιδική χαρά, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, κάνει τη ζωή των γονιών λιγάκι πιο εύκολη, καθώς οι μικροί φίλοι μπορούν να παίζουν ανενόχλητοι, και το ίδιο ανενόχλητοι, χωρίς να βρίσκονται συνέχεια σε επιφυλακή, μπορούν κι οι γονείς να απολαύσουν την μπύρα τους, μετά το γεύμα… 

 

 

 Επιπλέον, αν είστε φοιτητής, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις του καταστήματος, αλλά και από τα διάφορα πακέτα προσφορών στο menu του.

 

Eνώ, αν θέλετε τα κρεατικά ή ψάρια σας, να έχουν το επαγγελματικό ψήσιμο που τους αξίζει (είτε είστε ο τύπος φοιτητή, όπως εγώ, που οφείλει να καλέσει το 199 πριν αρχίσει το grill, είτε δεν είστε φοιτητής και απλά δεν το ‘χετε με την ψησταριά), μπορείτε να τα πάτε στο "Κάτι Άλλο", και να αναλάβει αυτό τη δύσκολη δουλειά για εσάς !

 

 

Η παραγγελία έφτασε και το φαγοπότι άρχισε. Ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλο, λαχταριστά χειροποίητα σουβλάκια χοιρινά, κομμένες πιτούλες και δροσερή σαλάτα, συνέθεσαν το σκηνικό του μεσημεριανού μενού. Ήταν όλα πεντανόστιμα!

 

 

Έκατσε κι ο Φίλιππος στην παρέα μας και πάνω στη συζήτηση, κατά τη διάρκεια του φαγητού, έσκασε παραγγελία! Κάτι προέκυψε στο παιδί που δούλευε delivery και θα καθυστερούσε. Ποιος θα πήγαινε την παραγγελία; (Στο σημείο αυτό σκεφτείτε μία μουσική αγωνίας…)

 

 

Μας έδωσαν το μπουφανάκι, το κράνος, την παραγγελία και αρκετή θετική ενέργεια και πήρα τον ανήφορο να παραδώσω τα καυτά σουβλάκια στον πελάτη, την ώρα που η παραγγελία προετοιμαζόταν κι αυτή με τη σειρά της!

 

 

Ευτυχώς, άνηκε στην εξαίρεση: το όνομά του, ήταν πάνω στο κουδούνι (γιατί οι ντελιβεράδες δεν προλαβαίνουν να ρίχνουν και τα ταρώ για να βρουν ποιο είναι το κουδούνι σας αν δεν έχει πάνω το όνομά σας).

 

 

Με το που άνοιξε την πόρτα ο πελάτης είπα: "Γεια σας, είμαι ο Πάρης από την εκπομπή "Πάμε Πακέτο". Έχω ένα πακέτο για σας..." (Δεν το είπα ποτέ, αλλά θα είχε πλάκα). Η παραγγελία παραδόθηκε στην ώρα της κι εγώ έσωσα την μέρα (Ε, να τα λέμε κι αυτά)! 

 

 

Αν ψάχνετε κι εσείς το… κάτι άλλο στη γεύση, ε τότε νομίζω ότι εμείς σίγουρα θα σας στέλναμε εδώ. Εξυπηρέτηση, όμορφος χώρος, άμεση παράδοση της παραγγελίας... 

 

 

Όλα τα παραπάνω σε αφθονία, διαθέτει το "Κάτι Άλλο", που αν το προτιμήσετε, δε θα θέλετε να διαλέξετε πάλι… κανένα άλλο!

 

 

Επισκεφτήκαμε την επιχείρηση:

"ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ" 

Νικηταρά 17, Τρίπολη

Τηλ.: 2710 234050, 2710 234070

Οnline Delivery: e-food.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.